mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Λαδολέμονο στην τσιπούρα κάνει; Ή, αν δεν είναι φρέσκια, μαγιονέζα; βεβαίως κάνει ακόμα και αν δεν είναι φρέσκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 αμαρτία να μην είναι φρέσκια η τσιπούρα. αμα μυρίζει κιόλας... ζιπέλαιο να φύγει η μπόχα, λεμον οιλ και στα καρβουνα. μετά τα baked maple, baked tsipoyra Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Εάν είσαι μέταλ κάνεις μπουκματσεντ την τσιπούρα για να βλέπεις τα ψαροκόκκαλα εις διπλούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ο ιδρώτας κάνει τη ταστιέρα τίμια. Αρκεί να πρόκειται για τίμιο ιδρώτα και όχι για κανέναν αλλο (κρύο ιδρώτα από ενοχές κλπ.) If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Αρκεί να πρόκειται για τίμιο ιδρώτα και όχι για κανέναν αλλο (κρύο ιδρώτα από ενοχές κλπ.) Έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου μόνο τους μπασίστες. Τίμιοι γίγαντες, αγόγγυστοι εργάτες, άφοβοι μουσικοί. αφανείς ήρωες, τα καλύτερα παιδιά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Εγώ πάλι, θα πρότεινα να παίζουμε την κιθάρα "με το γάντι" που λένε ;D ;D [flash=200,200] Έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα (ιδρώτα που δεν κάνει καλό) και αν μας την πει και κάνεις, του ρίχνουμε και ένα χερι ξύλο αλλά box *Έχω λιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου μόνο τους μπασίστες. Τίμιοι γίγαντες, αγόγγυστοι εργάτες, άφοβοι μουσικοί. αφανείς ήρωες, τα καλύτερα παιδιά. με αυτήν την περιγραφή μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό τούτος εδώ [flash=200,200]http://youtu.be/M41q4blaJ7w?t=43m32s Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 .μου είπε πως το έχει ακούσει από πολλά άτομα και μου φάνηκε λίγο κάπως .. τη γνώμη έχετε ? χαλαρά παιδιά ρωτάω γιατί ανέκαθεν όλα τα όργανα μου ιδικά στην ταστιέρα είναι πεντακάθαρα .... απλά μόλις το άκουσα καράφλιασα.... και λέω δεν κάνω ένα θέμα στα παλικάρια .... όλο στην τσίτα είστε χαλαρώστε λίγο .... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 με αυτήν την περιγραφή μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό τούτος εδώ [flash=200,200]http://youtu.be/M41q4blaJ7w?t=43m32s Τον ψηλό, πίσω δεξιά, λες με τη μεγάλη κόκκινη κιθάρα; χαλαρά παιδιά ρωτάω γιατί ανέκαθεν όλα τα όργανα μου ινδικά στην ταστιέρα είναι πεντακάθαρα .... Εγώ ήξερα ότι στην Ινδία δεν είναι πολύ καθαρά τα όργανα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Τον ψηλό, πίσω δεξιά, λες με τη μεγάλη κόκκινη κιθάρα; Εγώ ήξερα ότι στην Ινδία δεν είναι πολύ καθαρά τα όργανα... χαχα είσαι κακός :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση