Προς το περιεχόμενο

Τα γραφεία ISMN! Καταπληκτικοί!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Λοιπόν,

 

Ώς εκδότης, οφείλω να δηλώνω ΠΡΙΝ τυπώσω τις παρτιτούρες, τα έργα που θα βγουν, τιμές τους, σελίδες, συγγραφείς, συνθέτες, κοκ στην εθνική βιβλιοθήκη στο τμήμα ISMN (μαζί με το ISBN είναι, αλλά για μουσικές παρτιτούρες).

 

Έμπλεξα λοιπόν σε ένα πολύπλοκο ζήτημα, κι έτσι άρχισα την Πέμπτη να παίρνω τηλέφωνο... Δεν απαντούσε τίποτα, και κανείς! Σε ΟΛΑ τα τους τα νούμερα.

 

Τσαντισμένος και επειδή έχω ξαναεπικοινωνήσει μαζί τους με email, τους έστειλα ένα ευγενικό email εξηγώντας το πρόβλημα και ότι προσπαθώ να τους βρω και δε μπορώ... Στο μεταξύ έμαθα ότι πλέον μπορούν οι αιτήσεις να γίνουν διαδυκτιακά (αυτόματα) και έτσι ρώτησα και για αυτό.

 

Η απάντηση ήρθε Παρασκεύη 5 Απριλίου. Μου ζήτησε πολλά συγνώμη για την καθυστέρηση (!!), μου είπε ότι έχουν σοβαρά τεχνικά προβλήματα και για αυτό δεν απάντησε νωρίτερα, όπως και για αυτό δε δουλεύουν τα τηλέφωνα. Με ρώτησε περαιτέρω πράγματα για το θέμα μου και κάπου εκεί το έκλεισε το θέμα, εξαιρετικά ευγενικά!

 

Της απάντησα άμεσα, εξηγώντας περισσότερα πράγματα και λέγοντας της ότι θα περιμένω για να γραφτώ διαδυκτιακά αφού έχουν πρόβλημα. Εκ'των έσω έμαθα ότι τους είχαν κόψει το ρεύμα(!!!) και για αυτό βγήκαν τόσα θέματα.

 

Και τότε, σήμερα, Κυριακή μου ήρθε και άλλο email! Στις 12 το μεσημέρι. Κυριακάτικο! Ότι το ψάχνει το θέμα και ότι έχει στείλει τα ερωτήματά μου στο διεθνές τμήμα ISMN, και ότι, για να μη καθυστερώ, να της στείλω με email τις αιτήσεις για τα νέα έργα που θα βγουν, για πιο γρήγορα, μέχρι να φτιαχτεί το σύστημα.

 

Συμπεράσματα:

 

1. Συνείδηση; CHECK

2. Επαγγελματισμός; CHECK

3. Δουλειά εκτός γραφείου και ημερών εργασία; CHECK

 

Δε ξέρω ρε παιδιά! Είπα να το βγάλω προς τα έξω γιατί νιώθω πως οι άνθρωποι κάνουν εξαιρετική δουλειά, πέραν αυτού που θα περίμενε κάποιος!

 

Από προηγούμενη εμπειρία, ξέρω πως θα στείλω καμμιά 10ρια αιτήσεις για ISMN το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα μου έχουν επιστραφεί με όλα καλά, και κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου