airheads Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 ξύπνησα σήμερα το πρωί με μια bluesy mood και ηχογράφησα αυτό.. :P :P http://www.youtube.com/watch?v=z-AFrKyLyu8 zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Αμαν ρε φίλε είχα πιει και κάμποσο amaretto και με 'στειλες ολοταχώς για το κρεββατάκι ;D Δεν το βαρέθηκα καθόλου...ήξερες τι έπαιζες,υπήρχε ειρμός αλλά περίμενα κάποια στιγμή να σκάσει groove και να ξυπνήσει μέσα σου ο Rory ή ο Srv. ;D Είσαι ωραίος παίχτης πάντως κι ευέλικτος :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2013 Αμαν ρε φίλε είχα πιει και κάμποσο amaretto και με 'στειλες ολοταχώς για το κρεββατάκι ;D Δεν το βαρέθηκα καθόλου...ήξερες τι έπαιζες,υπήρχε ειρμός αλλά περίμενα κάποια στιγμή να σκάσει groove και να ξυπνήσει μέσα σου ο Rory ή ο Srv. ;D Είσαι ωραίος παίχτης πάντως κι ευέλικτος :) ευχαριστώ φιλε!!πάντως δεν ήξερα τι έπαιζα .το πρώτο take ήταν.. :P και εγώ θέλω να ξυπνήσει ο rory μέσα μου αλλα χρειάζομαι έναν drummer και έναν μπασίστα... και άντε να τους βρείς αυτούς εδώ που είμαι εγώ.. >:( :P zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2013 Και για το μεσημέρι (πριν λίγο ξύπνησα) είναι ό,τι πρέπει το κομμάτι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση