Man LP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ευχαριστω sotos9. για το reverb εισαι σιγουρος? την καμπινα του ενισχυτη δεν θα την πειραξω καθολου. θα κανω αλλο "τελαρο" γιατι ο ενισχυτης ηταν ορθιος σαν combo και εγω θα τον βαλω ξαπλωτο τωρα. το φυλλο νομιζω ειναι αλουμινιου και οχι χαλκου,το λεω γιατι εχουν διαφορα στην τιμη. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2013 ευχαριστω sotos9. για το reverb εισαι σιγουρος? την καμπινα του ενισχυτη δεν θα την πειραξω καθολου. θα κανω αλλο "τελαρο" γιατι ο ενισχυτης ηταν ορθιος σαν combo και εγω θα τον βαλω ξαπλωτο τωρα. το φυλλο νομιζω ειναι αλουμινιου και οχι χαλκου,το λεω γιατι εχουν διαφορα στην τιμη. Εχω δει και αλουμινιου και χαλκου..σε ενα jcm900 που ειχα ειχε χαλκου ;D ;D ;D βαλε οτι ειχε..οσο για το reverb δοκιμασε το ..συνδεσε ενα ηχειο τωρα που το εχεις "χυμα" χωρις το reverb.Ειμαι 99 τοις εκατο σιγουρος οτι παιζει και χωρις. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Αν το τολεξ σου παει ακριβα, εγω εχω βαλει το πανι που βαζουν στις εταζερες των αυτοκινητων. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 μολις αγορασα το χερουλι και τα ποδαρακια για το κεφαλι σε αρκετα καλες τιμες απο μαγαζι στο Χαιδαρι. θα βαλω δερματινη για να ντυσω την καμπινα,6 ευρω 1χ1,40m σε πολλα και ωραια χρωματα. το απογευμα θα κοψω τα ξυλα. θα ανεβασω και φωτο ξερει κανεις τι φυλλο (αλουμινιου) να βαλω στην πλευρα που θα ακουμπαει το σασι ειδα αυτο στο Πλαισιο,θα κανει? http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=%20%CE%A6%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%20%CE%91%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85%200.8mm%2020x30cm%20(%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%20%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82)&actual=%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%20%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85 ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ρε συ η δερματινη σκιζεται για πλακα οπου βρει For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ρε συ η δερματινη σκιζεται για πλακα οπου βρει +100 μην βαλεις δερματινη!! metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 ok,θα ψαξω για tolex. ;D Αθηνα στου Ψυρη εχει μαγαζια με υφασματα,θα δω εκει. ευχαριστω για τη βοηθεια sotos9/spyroid ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grmuse Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια δερματίνη στις κατασκευές που έχω κάνει για μένα κυρίως και για κάποιους φίλους( καμπίνες, headshells, rack cases, pedalboards) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μια καλής σχετικά ποιότητας δερματίνη, κοστίζει απ'το αντίστοιχης ποιότητας tolex, τα μισά χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 ενταξει ειμαστε 2-1 σκιζεται δεν σκιζεται For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 ενταξει ειμαστε 2-1 σκιζεται δεν σκιζεται 2-2 ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση