Προς το περιεχόμενο

Ενας καλος λογος για την Boss Gt 10..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδες!

Εδω και καμποσο καιρο ειμαι κατοχος μιας boss gt10 και ηθελα να μοιραστω μαζι σας τον ενθουσιασμο μου για την συγκεκριμενη πεταλιερα που τοσο αμφιλεγομενα σχολια εχει κατά καιρους αποσπασει..!

Την συνδεω σενα ρακακι mesa studio preamp/mesa 50 50/mesa recto 212 που χω φτιαξει ως εξης.

guitar->gt10 input

gt10 effects send->studio preamp input

studio preamp effects send->gt10 effects return

gt10 output->studio preamp effects return

και τελος

gt10 amp control->studio preamp footswitch

Μια κλασσικη δηλ μεθοδος τεσσαρων καλωδιων με την προσθηκη ενός πεμπτου που επιτρεπει στη boss να χειριζεται τα καναλια του προενισχυτη.

Εχω φτιαξει μεχρι τωρα 4 presets σε μια μπανκα που για την ωρα είναι οτι ακριβως χρειαζομαι για οποιοδηποτε κομματι-τζαμαρισμα προκυψει..

Preset1 καθαρο boogie/chorus reverb delay απο boss

Preset2 ακουστικος ηχος αποκλειστικα απο τη boss με πληρη παρακαμψη του boogie

Preset3 βρωμικο boogie/reverb noise gate απο boss

Preset4 βρωμικο boogie/tube screamer reverb delay noise gate και ελαχιστο volume boost απο boss..

Με αλλα λογια στο συγκεκριμενο set up χρησιμοποιω τη boss ως εφεδιερα-κουρδιστηρι-booster-noise gate-footswitch καναλιων,ενω εποφελουμε και απο το ωραιοτατο expression pedal/wha σε οποιοδηποτε patch φτιαξω!

Ως συμπερασμα,θελω να πω πως η boss gt10 μπορει να αποτελεσει ένα τρομερα χρησιμο εργαλειο σε οποιονδηποτε κατεχει  λαμπατο ενισχυτη(κομπο/κεφαλι/ρακ)

που του ΑΡΕΣΕΙ ο ηχος του(του ΕΝΙΣΧΥΤΗ).

Αν αυτος ο ενισχυτης εχει σειριακο effects loop και ειναι δικαναλος(για αξιοποιηση του amp control feature...),τοτε με την παραπανω μεθοδο (5 cables method)εχει ενα set up ακρως εργονομικο και καθαρο..!

Συγνωμη αν σας κουρασα,καλο βραδυ!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι δεν εχω σοβαρό ενισχυτή οπότε δεν παίζω με 4cm αλλά κατευθείαν το output της gt10 στο return loop του ενισχυτή. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Παίρνω τρομερούς ήχους και έχω πολύ μεγάλη ευελιξία στα live με τα assigns. Καλά που την κατηγορούν πολλοί και την βρηκα 200 σχεδόν καινούρια. Πραγματικά δεν μου λείπει τίποτα. Κανει παπάδες αν γουστάρεις να ασχοληθείς... ;D ;)

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω πως την κατηγορεί κανείς ή λέει πως είναι παντελώς άχρηστη, αλλά προσωπικά για 'μένα και για αρκετούς άλλους τα distortion της δεν είναι και τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις από μια πεταλιέρα στο ίδιο επίπεδο χρημάτων. Για το σκοπό που τη χρησιμοποιεί ο φίλος iliasaek παίζει να είναι και η καλύτερη επιλογή η συγκεκριμένη πεταλιέρα όμως ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου