Johnny.T Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Τι σας εμπνέει να κάνετε πράγματα(μουσικά επι το πλείστον).Τι σας λύνει και σας δίνει αφορμές να δημιουργήσετε? If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Ο πόνος. Παντός είδους. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Όταν (που και που) γράφω μου αρέσει να σκέφτομαι πράγματα που με κάνουν χαρούμενο. Ο πόνος δε με εμπνέει. :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Κανά ψηλοτάκουνο μετά ζαρντινιέρας και στρινγκ, σουτιέν το οποίο απλά λειτουργεί υποστηρικτικά και ουχί δια κάλυψη.........τι άλλο? Α ναι σΑξο βλέμμα ;D Τεράστια επιτυχία, χιλιάδαι δίσκοι . Καλή κοπέλα νάναι, αυτό αρκεί, οι επιτυχίες θα έρθουν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2014 Ο πόνος, ο σπαραγμός, η σαπίλα γενικότερα... Ενίοτε και ο έρωτας. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Τίποτα! Η ας πούμε έμπνευσις έρχεται όταν δε σκέφτομαι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Ποτέ δεν περιμενω την...εμπνευση για να γραψω μουσικη...απλα δουλευω καθε μερα (εχω καθορισει συγκεκριμενες ΩΡΕΣ...γραφειου ;D κατα τη διαρκεια των οποιων γραφω μουσικη) και....η εμπνευση ερχεται...θελει δε θελει.. ;D Τωρα αν ρωτας με τι ΘΕΜΑΤΑ μας αρεσει να απασχολουμαστε...εδω δεν θα πρωτοτυπησω και εγω βασικα με τον .....ερωτικο πονο ασχολουμαι οπως και το 90% των τραγουδοποιων εκει εξω... ;D ... για θεματα κοινωνικοπολιτικα και πολιτικα εχω το ΝΟΙΖ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Ωραίο θέμα. Καταρχήν εύγε σούπερφανκ για τις ώρες γραφείου..το είχα θεσπίσει και εγώ παλιότερα...πλέον έχω τόσες πολλές προχειρογραμμένες ιδέες που απλά παίζω καμια μπλουζιά ή κανα πιάνο αν αράξω να παίξω. Σπανίως συνθέτω πλέον δηλαδή. Και αυτό διότι πλέον δεν νοιώθω άσχημα συναισθήματα συχνά. Το μόνο που θα μπορούσε να μου προσφέρει άσχημο συναίσθημα είναι το αφεντικό μου που με φτάνει στα όρια της ανεκτικότητάς μου κάθε μέρα και αν έγραφα κάτι με αυτά τα συναισθήματα θα ήταν κάτι σε death black stodiaolonapsofiseis metal.....απο κει και πέρα έχω χωρίσει τους συνθέτες σε 2 κατηγορίες. Αυτούς που γράφουν όταν είναι λυπημένοι ή ερωτοχτυπημένοι (είμαι ένας απο αυτούς) και συνήθως γράφουν μινόρε και ψιλοσοβαρή μουσική, και σε αυτούς που γράφουν όταν είναι χαρούμενοι και γράφουν πιο εμπορικά ματζόρε που δεν μπορώ να τα ακούσω ούτε για αστείο. Εντάξει είμαι λίγο μανιοκαταθλιπτικός τι να κάνουμε τώρα? :P Οπότε όντας στη κατηγορία αυτή όταν είμαι χαρούμενος απλα το διασκεδάζω με πράγματα που μου δίνουν τη χαρά της στιγμής (σεξ, μπύρες, βόλτες με φίλους με μηχανές, γυμναστική κτλπ) και όταν είμαι σκατά γράφω σκατομουσική! ;D ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Εγώ συνήθως ξεκινάω να γράψω κάτι όταν ακούσω κάτι μέσα στο κεφάλι μου που να μου φαίνεται ενδιαφέρον,από μια μελωδία,ένα riff,οτιδήποτε... Το ηχογραφώ επί τόπου ως πρώτη ιδέα και σιγά σιγά το εμπλουτίζω.Συνήθως ό,τι έχω ήδη ηχογραφήσει το έχω περασμένο στο iPod και το ακούω σε νεκρές ώρες (κυρίως δηλαδή στο λεωφορείο) και προσπαθώ να ''ακούσω'' πώς θα μπορούσε να γίνει πιο γεμάτο,πιο ολοκληρωμένο. Το πιο ''επιτυχημένο'' κομμάτι της μπάντας κατά το fanbase των 150 ατόμων που έχουμε,το είχα γράψει on the spot μετά το τέλος μια 5ωρης πρόβας.Τρέχα γύρευε δηλαδή. :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2014 Σε αντιθεση με τους περισσοτερους, με βρισκω να γραφω μουσικη μονο οταν ειμαι σε καλη ψυχολογια... Τοτε μπορω να γραψω και τραγουδια "για τον πονο του αλλου", και πιο μελωδικα πραγματα και γενικα βγαινουν οι μελωδιες μονες τους... Οταν εχω γ@μωψυχολογια, κοιταζω την κιθαρα κρεμασμενη στον τοιχο... με κοιταζει πισω... Μου λεει "πώς τη βλεπεις; Θα γινει τιποτα με εμας σημερα;;!" Της λεω, ασε κοπελια, σημερα εχω τις μαυρες μου... Μου λεει, "για αυτο ειμαι εδω..." Της λεω, παω να κανω ενα μπανιο Κατσουφιαζει... Μετα μπαινω ιντερνετ ή ακουω μουσικη... Ξερω ομως, πως οταν την ξαναπλησιασω, δεν θα μου εχει κρατησει μουτρα ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση