Προς το περιεχόμενο

Jazzjoker - The c sides


Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρα από όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω, με τα οποία συμφωνώ, τα ξαναέχουμε πει στο παρελθόν κ.λπ., αυτό που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει είναι το πόσο καλό ήχο βγάζεις από την κιθάρα σου, ανεξαρτήτως ύφους. Και μάλιστα, όπως διαπίστωσα πρόσφατα, το καταφέρνεις αυτό και λάιβ.

 

Η μικρή γκρίνια: Το σάφλ του Stevie ήθελε μάλλον λίγο καλύτερη/διαφορετική/πιο ενδιαφέρουσα, κάτι τέλος πάντων, ανάπτυξη.   

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μ'αρεσε πολυ το ραγκ οπως και το Angry love(πολυ ομορφη μελωδια) και παρα τα λεγομενα σου ολα ειναι καλα και αξια λογου και ακουσματος.

Θα συμφωνησω με τον Χαρη για τα του ηχου(φοβερος σε ολα τα κομματια) και με τον pipityri για το οτι καποια ακουγονται ανολοκληρωτα,προφανως τα θεωρησες "αναξια" και δεν τους εδωσες περισσοτερο χρονο.Ακομα κι ετσι η ουσια δεν αλλαζει.

Πιο πολυ ομως θα συφωνησω σε ολα με τον φουζιονα,το ξερεις οτι εχω ακριβως την ιδια γνωμη,δεν τα παραλεει σε τιποτα!

Οσο γι'αυτο το "προικισμένος" που σωστα ειπε σκεψου οτι εμενα δε μου το εχουν πει ποτε για τη μουσικη,μονο απο γυναικες το ακουω! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κατσε τωρα να φτιαξω ενα ποντο που εφυγε απ'το καλσον. ;D ;D

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο γι'αυτο το "προικισμένος" μονο απο γυναικες το ακουω!

Κατσε τωρα να φτιαξω ενα ποντο που εφυγε απ'το καλσον.

Γυναίκες με μούσι, να υποθέσω?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να μπω σε λεπτομέρειες και να κάνω κριτική ::) :-[ :-X  σε κομάτια σου, δεν μπορώ, γιατί, παικτικά αισθάνομαι "μικρός" μπροστά σου :-X Σαν ακροατής μου άρεσε, λίγο περισσότερο από τ'άλλα, το Almost Over You.

Οσο γι'αυτο το "προικισμένος" που σωστα ειπε σκεψου οτι εμενα δε μου το εχουν πει ποτε για τη μουσικη,μονο απο γυναικες το ακουω!
gvour, τι εννοείς, δεν κατάλαβα; ??? ::) :P :-[ :-X
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Είχα ακούσει τα περισσότερα στο soundcloud,μια μέρα που είχα πάρει παραμάζωμα ό,τι έχει δημοσιεύσει εκεί ο Σπύρος.

 

Όλα εξαιρετικά,με αγαπημένο το ''Almost Over You'',μου θύμισε πολύ κάτι από John Mayer,ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους μου.

 

Δε θα πω τίποτα άλλο,δε γίνεται να κάνω κριτική σε παίκτες/συνθέτες όπως ο Σπύρος. :)

 

My 2 cents. 8)

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να 'στε καλά όλοι. Τρέχω πολύ τον τελευταίο καιρό και ενώ διαβάζω νόιζ από το κινητό, είναι μεγάλος μπελάς να γράψω.  

 

Έχετε δίκιο όσοι αναφέρατε τα περί ημιτελών κομματιών. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία της εγγραφής ενός κομματιού, μου τρώει ουσιαστικά μια ολόκληρη ημέρα (αν το ξεκινήσω δε σταματάω μέχρι να τελειώσει) και διανύω εποχή όπου δεν υπάρχει η πολυτέλεια του άπλετου χρόνου.

 

Επίσης να "μαλώσω" και δύο φίλους:

 

Το να μπω σε λεπτομέρειες και να κάνω κριτική ::) :-[ :-X  σε κομάτια σου, δεν μπορώ, γιατί, παικτικά αισθάνομαι "μικρός" μπροστά σου :-X

 

Δε θα πω τίποτα άλλο,δε γίνεται να κάνω κριτική σε παίκτες/συνθέτες όπως ο Σπύρος. :)

 

Παιδιά με κολακεύει η εκτίμησή σας αλλά δεν είμαι ούτε μεγάλος, ούτε σπουδαίος ούτε τίποτα. Είμαι άλλος ένας που υπόκειται στην κριτική του κοινού. Και μια που βρήκα την ευκαιρία και χρόνο γράφω και δυο ψιλοάσχετα που έχω στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό:

 

Δίνω μεγάλη προσοχή στην κριτική είτε προέρχεται από γνώστες είτε όχι. Βέβαια οι μη γνώστες δίνουν μερικούς πόντους παραπάνω από την εξής άποψη: Μπορεί ένα κομμάτι κάποιου να είναι παιγμένο άψογα, να είναι τεχνικά άφθαστο και να έχει αξιοθαύμαστη παραγωγή αλλά να στερείται μουσικής ουσίας. Να είναι μια χρυσή μετριότητα με άλλα λόγια. Ο μη γνώστης (ή ο κρίνων ως μη γνώστης), τις περισσότερες φορές, δε θα θαμπωθεί από τα μπιχλιμπίδια και θα κρίνει την ουσία.

 

Δεύτερον και με αφορμή κάτι συναντήσεις που είχα και κάτι κουβέντες που άκουσα τελευταίως. Δε γίνεται η μουσική μας να αρέσει σε όλους. Είναι αδύνατον. Όταν κάποιος σου δηλώνει ή εν πάση περιπτώσει καταλαβαίνεις ότι οι δημιουργίες σου τον αφήνουν αδιάφορο, δε σημαίνει ότι είναι προκατειλημμένος, ότι ζηλεύει, ότι θέλει το κακό σου ή οτιδήποτε άλλο. Απλά δεν του αρέσεις και το θέμα τελειώνει εκεί.

 

Αυτά τα ολίγα και σας ευχαριστώ ξανά.

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Σωστός. Πολύ συχνά οι μη ειδικοί ακούνε καλύτερα, αντιλαμβάνονται  με μεγαλύτερη ακρίβεια την ουσία. Εχω ακούσει εξοργιστικές αλήθειες για την μουσική μου από τη γυναίκα μου. Εξοργιστικό. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βέβαια οι μη γνώστες δίνουν μερικούς πόντους παραπάνω από την εξής άποψη: Μπορεί ένα κομμάτι κάποιου να είναι παιγμένο άψογα, να είναι τεχνικά άφθαστο και να έχει αξιοθαύμαστη παραγωγή αλλά να στερείται μουσικής ουσίας. Να είναι μια χρυσή μετριότητα με άλλα λόγια. Ο μη γνώστης (ή ο κρίνων ως μη γνώστης), τις περισσότερες φορές, δε θα θαμπωθεί από τα μπιχλιμπίδια και θα κρίνει την ουσία.

Πριν από μερικούς μήνες, άκουσα από επαγγελματία μουσικό (μέτριο) ότι "ο μέσος ακροατής είναι κουφός". Δυστυχώς τότε δεν τον γνώριζα τόσο καλά για να του απαντήσω: "το οποίο, φαντάζομαι πως σε βολεύει ιδιαίτερα".

Μαλακία μου. Αλλά περιμένω την ευκαιρία - που θα ξανάρθει - για να το κάνω.

Γαμώτο, δεν το 'χω πολύ με την ετΟΙμολογία... :) 

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου