Προς το περιεχόμενο

Rhodes mark 7 !!Tο πρωτο κομματι στην Ελλαδα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λουκα ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις!!Δεν ειμαι γνωστης της διαμαχης μεταξυ των προαναφερομενων αλλα θα ηθελα να μας εξηγησεις αν μπορεις περι τινος ακριβως ??Η δικη μου αποψη αφορα διαπιστωσεις τεχνικης φυσεως και εν μερει αγοραστικης προσεγγισης!!

Ο ιδιοκτητης του BRANDNAME την πατησε δηλαδη ; Του εκαναν φαινεται σαμποταζ!!Ξερεις τους λογους ,κουτσομπολια ;κλπ,κλπ;; :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου παραθέτω τι έγινε περιληπτικά στήν Αγγλικην!:

CEO Joe Brandstetter has been too aggressive in defending the Rhodes trademark after the death of Harold Rhodes.  His single huge marketing mistake was making angry infringement noises to the webowners of fender rhodes discussion forum - the largest community of vintage rhodes piano owners - which effectively p!ssed off the community enough that any mention of the Rhodes VII is banned, removed, deleted from the discussion forums.  Brandstetter went too far in defending his trademark in that he completely alienated an entire community of potential buyers.......

Να σημειωσω ότι ο τύπος αυτός έμεινε τα τελευταία 15 χρόνια κοντά στόν Harold Rhodes όπου ανέκτησε απο την Roland και πάλι τα διακαιώματα του ονόματος πίσω,

Νομίζω να εναντιωθεί σε ένα forum που έχει τόσους χρήστες (2.500) που αγαπούν αυτό που πάς να πουλήσεις κοστίζει....

Mαλλον εμπλεξαν οι ''ιδιοτροποι'' forumιστες με τον τυπο που ηθελε να υπερασπιστει την επενδυση του ''επιθετικα'' και τα σκατωσαν!!Αυτοι δε του forum καπου χανουν ??? ειμαι περιεργος να δω τι σκατα θα κανουν οταν κλεισει το εργοστασιο του Brandsteter !!ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΟ ΘΥΜΑ να ξεσκισουν!!Εξ αλλου δεν μπορει ενα φορουμ να καθοριζει την εμπορικη πολιτικη καποιου εργοστασιου!!Οταν ολοι οι υποκατασκευαστες δεν θα παραγουν πλεον ανταλλακτικα η θα ειναι τοσο ακριβα που δεν θα πλησιαζονται τοτε να δω την εξυπναδα τους!!Εχουν μαθει να η θελουν να τους γλειφουν τα εργοστασια σαν πιθανους αγοραστες!!Τι λετε μωρε !!Εγω ανεξαρτητα αν εχει δικιο το forum (που δεν πρεπει να εχει λογικα) θα υποστηριζα το Εργοστασιο γιατι εχει κανει σοβαρη δουλεια (αλλα μαλλον εχει προβλημα στο DEALING ) KAI TO OΡΓANO EINAI EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ειδα σαν τεχνικος!!Ειδομεν!!

Πιθανότατα κανένας δεν ήθελε αυτήν την κατάληξη.Δεν συμφέρει κανέναν απο τις δύο πλευρές .

Ισως να έχεις δίκιο.

Σας παραθέτω και μέσα απο το εργοστάσιο πολύ ωραία video που είχε ανεβάσει παλαιότερα και μιλάει ο εν λόγω

Αξίζει να το δεί κανείς.

Πώρωση !

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου