Προς το περιεχόμενο

Λαμπα & Ακουστικα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημεριζω απαντες κ ευχομαι ολοψυχα μια δημιουργικη νεα χρονια με υγεια,χαμογελα κ γεματη μουσικαρες.

Στο θεμα μας τωρα, εχω στη κατοχη μου εναν Marshall dsl 401 combo  ενισχυτη ο οποιος δε διαθετει υποδοχη για ακουστικα.Σερφαροντας σε καποια ξενα forums διαφοροι τυποι ανεφεραν ως λυση σε θεματα οπως το δικο μου το Weber headphone tap and dummy load.

Υπαρχει καποιος εδω που να το εχει δοκιμασει ή να γνωριζει τη λειτουργια του, με ποιον τροπο γινεται η συνδεσμολογια του με κιθαρα-πεταλια-ενισχυτη κλπ?

Επειδη προφανως κ δεν ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος του πλανητη που να χρειαζεται καποιες φορες ακουστικα με το λαμπατο του ενισχυτη ο οποιος δε διαθετει το απαραιτητο input, υπαρχει καποια αλλη προταση???

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να τα βάλεις στο fx loop send, αν δε σου αρέσει πάρε κάποιο φτηνό προενισχυτή ακουστικών και συνδεσέ τον στη ίδια έξοδο  fx loop send!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx!Ρώτησα κ έναν τεχνικό κ μου είπε πως μπορεί να γινει μοντα κ να προσθέσει στον ενισχυτή headphones jack.Δε ξέρω πως θα το κανει αλλα εφ'οσον γινεται μια χαρά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου