Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ενταση ενισχυτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και καλο πασχα guys....

εχω το εξης προβλημα:εχω τον marshall el 34 100 αλλα για καποιο λογο η ενταση του ειναι χαμηλη.συγκεριμενα, τερμα τσιτομενος ο ενισχυτης βγαζει οση ενταση  βγαζει  ο mesa 20/20

στο 1,5/4 και οι λαμπες δεν φαινονται καμμενες.ξερει κανεις τι παιζει να φταιει???

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και οι λαμπες δεν φαινονται καμμενες.ξερει κανεις τι παιζει να φταιει???

 

Δεν χρειάζεται να είναι καμμένες ή να μην ανάβουν οι λάμπες για να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Λογικά θα τα έχουν φτύσει πλέον και δεν αποδίδουν όσο πρέπει.

 

Τον ενισχυτή τον παίζεις με το 1 κανάλι μόνο ή και με τα δύο να δουλεύουν μαζί.

Αν ισχύει το πρώτο δοκιμασε να συνδέσεις και να χρησιμοποιείς το άλλο κανάλι που δεν δουλεύεις συνήθως να δεις αν εκεί το πρόβλημα λύνεται.

 

Αν λύνεται τότε τα έχουν φτύσει οι λάμπες του πρώτου καναλιού. Αν δεν χρειάζεσαι όλη την ισχύ  του ενισχυτή (και δεν παίζεις με stereo rig) παίζε με το δεύτερο όσο πάει και αλλάζεις αργότερα τις τελικές όλες μαζί.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α,οκ.

τον ενισχυτη τον παιζω με το ενα καναλι.νομιζω ομως, χωρις να ειμαι σιγουρος  ,οτι και στο αλλο καναλι το ιδιο πραγμα γινεται....αλλα θα το ξανα chekarw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι λάμπες είναι. Εγώ έχω τον EL34 50/50 και κάποια στιγμή  είχα το ίδιο θέμα με το volume. Aπολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Επειδή τον χρησιμοποιώ σε stereo τις άλλαξα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εσύ που τον χρησιμοποιείς σε mono και με την προυπόθεση οτί το άλλο κανάλι είναι ok, μπορείς να αναβάλλεις την αλλάγή για αργότερα, όπως σου ειπε και ο Loki.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου