Shelter Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Ομοίως στην παιδική μου ηλικία αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σαν άκουσμα 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, shelter είπε Ομοίως στην παιδική μου ηλικία αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σαν άκουσμα Get a room και περίμενε να δει το ποστ ο @dimsonic Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2023 από gmoukou "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 ??? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Αυτή η Σεχραζάντ πρεπει να έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Κι εγώ όταν την άκουσα πρώτη φορά άλλαξα πλεύση εκεί κάπου στα 14. Άφησα τον τακ πλακ και το παγκανίνειο σκυλομπούζουκο, και το έριξα στα σταματημένα κόρνα + πιτσικάτο βιόλες-δεύτερα + άρπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Αυτή η Σεχραζάντ πρεπει να έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Κι εγώ όταν την άκουσα πρώτη φορά άλλαξα πλεύση εκεί κάπου στα 14. Άφησα τον τακ πλακ και το παγκανίνειο σκυλομπούζουκο, και το έριξα στα σταματημένα κόρνα + πιτσικάτο βιόλες-δεύτερα + άρπα. Τοσο καιρο ζω ενα ψεμμα. Μου ειχες πει πως το μπουζουκι το εκοψες στα 13.... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Κάπου εκεί ήταν, πού να θυμάμαι κι εγώ. Είχα σοκαριστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, gmoukou είπε Get a room και περίμενε να δει το ποστ ο @dimsonic ήταν ίσως η πρώτη μουσική που άκουσα στο σπίτι. μαζί με τα άλλα της εικόνας ήταν οι κλασσικοί δίσκοι του πατέρα μου, μια μικρή κλασική δισκοθήκη που εμπλουτίστηκε σιγά σιγά, χωρίς όμως να μην υπάρχουν τα δείγματα άλλης μουσικής από Elvis έως Xavier Cougat και Erroll Garner..... Όμως η Σεχραζάντ ήταν το πρώτο ερέθισμα. Οι δίσκοι που βλέπετε έχουν ηλικία μεγαλύτερη από μένα. Ο πατέρας μου ήταν λάτρης του βιολιού και θυμάμαι την ιστορία που μου έλεγε ότι όταν πολεμούσε στο Βίτσι, γυρνώντας μετά από μια δύσκολη αποστολή, άκουσε στο ράδιο το φινάλε της Σεχραζαντ και έβαλε τα κλάματα. Λίγα χρόνια αργότερα αγόρασε το δίσκο. Και λίγο μετά ήρθα εγώ. πρέπει να ήμουν 3 ή 4.... 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αυτή η Σεχραζάντ πρεπει να έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Να μάθετε να μην μπλέκετε με όσους έχουν δύο ονόματα σαν τον Ρίμσκυ Κορσακώφ. Οι άλλοι είναι οι Σμιθ Γουέσον και Άλτς Χάιμερ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Εγώ κάποτες είχα φάει ΤΕΡΑΣΤΙΟ χαστούκι συναισθηματικά από αυτό. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Τις προαλλες ακουγα την προσφατη εμφανιση της Alice Sara Ott στο NPR Tiny Desk, ωραια επιλογη κομματιων :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση