vaged Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!! Η ερώτηση μου είναι απλή! 'Εχω 3 πεταλάκια. Γίνεται με 1 τροφοδοτικό(9V) να λειτουργήσουν και τα 3 ή χρειάζεται 1 τροφοδοτικό το καθένα για να λειτουργήσει; ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά και μπορείς αρκεί το τροφοδοτικό που θα πάρεις αθριστικά να υποστηρίζει τις 3 καταναλώσεις συν 50% extra για σιγουριά. Π.χ. εάν το κάθε πεταλάκι καταναλώνει 200mA, τότε το τροφοδοτικο ας είναι κοντα στο 1Α (3χ200= 600mΑ επιπλέον +50%=300mΑ συνολικά 900mA. Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!! Η ερώτηση μου είναι απλή! 'Εχω 3 πεταλάκια. Γίνεται με 1 τροφοδοτικό(9V) να λειτουργήσουν και τα 3 ή χρειάζεται 1 τροφοδοτικό το καθένα για να λειτουργήσει; ??? ??? εξαρταται απο τα πεταλακια και το τροφοδοτικο,δυστυχως ΜΥΡΙΖΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ μου και δεν μπορω να διαπιστωσω ΠΟΙΑ πεταλακια και ΠΟΙΟ τροφοδοτικο εχεις... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ipbass Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω κι εγώ τη σχετική μου ερώτηση χωρίς να χρειαστεί να μυρίσει κάποιος τα νύχια του; :P έχω τα MXR stereo chorus και bass blowtorch τα οποια είναι 18v. Έχω επίσης ένα τροφοδοτικό που στα 18v δίνει 3.5Α. Υποθέτω ότι δίνει και με το παραπάνω το απαραίτητο ρεύμα. Τι καλώδιο χρειάζομαι για να τα συνδέσω μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 εξαρταται απο τα πεταλακια και το τροφοδοτικο,δυστυχως ΜΥΡΙΖΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ μου και δεν μπορω να διαπιστωσω ΠΟΙΑ πεταλακια και ΠΟΙΟ τροφοδοτικο εχεις... ;D Γράφει ότι είναι 9βολτα τα πεταλάκια. Άρα είναι θέμα συνολικής ισχύς με λίγο αέρα για να μην ζορίζεται το τροφοδοτικό. Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω κι εγώ τη σχετική μου ερώτηση χωρίς να χρειαστεί να μυρίσει κάποιος τα νύχια του; :P έχω τα MXR stereo chorus και bass blowtorch τα οποια είναι 18v. Έχω επίσης ένα τροφοδοτικό που στα 18v δίνει 3.5Α. Υποθέτω ότι δίνει και με το παραπάνω το απαραίτητο ρεύμα. Τι καλώδιο χρειάζομαι για να τα συνδέσω μαζί; Πόσα mA μέγιστη κατανάλωση έχει το κάθε πεταλάκι? Συνήθως το γράφει σε ταμπελάκι από κάτω. Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γράφει ότι είναι 9βολτα τα πεταλάκια. Άρα είναι θέμα συνολικής ισχύς με λίγο αέρα για να μην ζορίζεται το τροφοδοτικό. και αν το ενα ειναι germanium fuzz με reverse polarity & το αλλο Line 6 ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω κι εγώ τη σχετική μου ερώτηση χωρίς να χρειαστεί να μυρίσει κάποιος τα νύχια του; :P έχω τα MXR stereo chorus και bass blowtorch τα οποια είναι 18v. Έχω επίσης ένα τροφοδοτικό που στα 18v δίνει 3.5Α. Υποθέτω ότι δίνει και με το παραπάνω το απαραίτητο ρεύμα. Τι καλώδιο χρειάζομαι για να τα συνδέσω μαζί; Ενα daisy chain σαν και αυτο http://www.musiciansfriend.com/accessories/visual-sound-multi-plug-5-cable-for-1-spot-adapter www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaged Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Επίσης ακόμα μια απορία μιας και είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα ::) ::) Ας πούμε ωραία έχω τα πεταλάκια και παίρνω και ένα τροφοδοτικό το οποίο μπορεί να τα τροφοδοτήσει όλα... Η σύνδεση πως θα γίνει;; Δηλαδή θα συνδέσω το τροφοδοτικό σε 1 πεταλάκι που θα είναι συνδεδεμένο με τα υπόλοιπα και αυτά θα τροφοδοτούνται μεταξύ τους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Θα συνδέσεις το τροφοδοτικό με κάθε ένα πετάλι. Είναι πολύ απλό, δε θα δυσκολευτείς κάπου. Απλά αν πάρεις το one-spot, θα χρειαστείς και το "χταποδάκι" που σου χει βάλει στο link ο Superfunk. Πες μας ποια πετάλια έχεις, μπας και έχεις κανά "περίεργο" που θέλει διαφορετική τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση