AdithetoS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 ζητώ ταπεινά συγνώμη! αυτό ήθελα να πω! έκανα λάθος... όχι από τη λούπα, από το instrument κατετθείαν εννοούσα... αν αυτό που ακούω μπορώ να το δω στο drum editor και μετά να κάνω ότι επεξεργασία θέλω εγώ! και για την πιστότητα κι εγώ απλά ρωτάω να μαθένω... :D κάθε γνώμη δεκτότατη ;) ίδα τα όνειρα σάρκα να παίρνουνε, τώρα μαζί του τα βλέπω πεθαίνουνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει και το εξής παράξενο με το slice menu του Stylus. Οι ήχοι αναπαράγονται ώς λούπα γραμικά και όχι λογικά. Δηλαδή δεν έχεις στο C3 την κάσα και στο D3 ταμπούρο, αλλά απο το C3 σε κάθε νότα περιέχετε ο επόμενος ήχος της λούπας... Παίζει ένα video tutorial με το stylus.. άνοιξε τα μάτια σου να πάρεις πασχαλιά ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AdithetoS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 που είναι αυτό το tutorial ορε αδερφέ? γιατί έχω ήδη ένα άλλα δε λέει τππτ από αυτά που ζητάω.... έξυπνε! έχω ξεστραβωθεί στο νετ να ψάχνω για να μάθω το ριμάδι... άμα ξες τπτ.. κανένα site, κάτι... πε ίδα τα όνειρα σάρκα να παίρνουνε, τώρα μαζί του τα βλέπω πεθαίνουνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση