Anonymous Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2003 ....poio einai to kostos apostolis kapoioy proiontos meso agoras apo e-shop? se ti plaisia kimainontai oi times? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2003 εξαρταται απο το βαρος του αντικειμενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_s_m_o_s Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2003 Alla kai apo to poso makria tha erthei. An diladi tha einai esoterikou, i exoterikou. Akoma an auto pou tha metaferthei tha einai euthrafsto i oxi. An diladi tha xreiazete eidiki metafora. c_s_m_o_s :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2003 Αν παραγγείλεις από Ευρώπη: www.thomann.de www.musicstore.de www.digital-village.co.uk www.turnkey.co.uk ... το κόστος δεν ξεπερνάει τα 30 Ευρώ, εφόσον δεν πάρεις κάτι ογκώδες. Ανάλογα με την συσκευασία, ανεβαίνει και το κόστος. Έξοδα εκτελωνισμού, φόροι κλπ ΔΕΝ υπάρχουν στην Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2003 γεια χαρα, ενδιαφερομai να αγορασω απο την γερμανια το Boss-1180CD Digital Recorder). θελω να ρωτησω τα εξής¨ πως γινεται η παραγγελια?δεν εχω πιστωτική καρτα και ουτε θέλω να βγαλω. αν το προιον θα φτασει εδω σε καλη κατασταση? το φθηνότερο που το εχω βρει εδω ειναι στο adagio στα 1185 euro στο musicstore το εχουν 945. το εχει βρει εδω κανεις φθηνοτερα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση