Alex-is Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αλο! Κανεις με καλους ηχους για Pod 2 κυριως για rock/metal ηχογραφηση? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Πήγαινε εδώ http://line6.com/customtone/library/index.html και κατέβασε ότι ήχους θέλεις αφού πρώτα κάνεις sign in/ log in. Έχει πολύ πράμα κάνοντας search στο rock/metal στους ήχους για Pod 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 thanx. αν κ το ηξηρα το Site κ ειμαι ηδη signupαρισμενος, κατεβασα πολλα presets αλλα ειναι ψιλομαπα. Keep searching λοιπον.. thanx anyway www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 thanx. αν κ το ηξηρα το Site κ ειμαι ηδη signupαρισμενος' date=' κατεβασα πολλα presets αλλα ειναι ψιλομαπα. Keep searching λοιπον.. thanx anyway[/quote'] Ίσως ακούγονται έτσι γιατί αρκετά presets χρησιμοποιούν ενισχυτές-καμπίνες & FX απο το Metal pack που πρέπει να το αγοράσεις από την Line6 εγώ που το αγόρασα είδα τεράστια διαφορά στους ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 το metal pack ειναι για Podxt Οχι για pod 2... www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση