Christos. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το συγκεκριμενο ενισχυτη εκανα ενα search στο site τηs fender και ειδα τα εξης: PRO JUNIOR 10'' speaker / 15 watt 2x12AX7 & 2xEL84 Τιμη thomann:475 ευρω BLUES JUNIOR 12'' speaker / 15 watt 3x12AX7 & 2xEL84 Τιμη thomann:490 ευρω Για ποιο λογο να μην διαλεξουμε τον blues που υπερτερει σε ολα εναντι του pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Στους ενισχυτες δεν ισχυει ο κανονας της νεολιθικης κοινωνιας (οποιος εχει μεγαλυτερο ροπαλο κερδιζει). Οι 2 ενισχυτες εχουν διαφορετικα κυκλωματα.Το οτι εχει 12αρι ηχειο, 1 λαμπα παραπανω καθως και reverb δεν σημαινει πως ειναι καλυτερος. Ακουσε τους και τους 2 και δεν ποιον προτιμας.Καποιος λογος θα υπαρχει που η διαφορα τιμης ειναι μικρη :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αχα.. Οκ. Βλεποντας και κανοντας λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Προτεινω VOX AC15 blue, μονο το ηχειο του εχει 350 ευρω και ακουγεται. Απο τα κορυφαια ηχεια και το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης. Την Carvin την θεωρω σοβαρη εταιρεια, ακουσε τον ενισχυτη και κρινε πρωτα τον ηχο του. Απο Fender θα πηγαινα στον Blues κατευθειαν, ελπιζω να γνωριζεις οτι κανενας απο τους Fender δεν εχει εξοδο για καμπινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Bαλτε ενα σοβαρο μεγαφωνο στον pRo Junior (δηλ. πανω απο 100 βαττ) και εκει να δειτε Headroom & ενταση (βεβαια υπαρχει και κατι καλυτερο απο εναν Pro Junior ΔΥΟ Pro Junior) O PJ ειναι κλασεις ανωτερος ηχητικα του ΒJ (ισως γιατι ειναι τοσο απλος) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Προτεινω VOX AC15 blue' date=' μονο το ηχειο του εχει 350 ευρω και ακουγεται. [/quote'] Σωστό, αν θέλεις σώνει και καλά Celestion. Να πω ότι μια άλλη επιλογή για τον AC15 είναι να πάρεις τον 'απλό', να σκοτώσεις το μεγάφωνο (που δεν είναι κακό παρεμπιπτόντως) και να του βάλεις ένα Eminence Red Fang. ΠΟΛΥ φτηνότερο από το Celestion, χωρίς να υπολείπεται, στα δικά μου τα αυτιά, σημαντικά. Που είναι ρε ο Τόλης να συμφωνήσει μια φορά μαζί μου; :P :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Για live είναι λίγο φτωχός από θέμα headroom λόγω του 10''...γι αυτό και εγώ χρησιμοποιώ 2. τι εννοεις? για τι ειδους Live? εννοεις σε λαιβ που βγαινεις με μικ απο pa (οπου τα pro junior τα εχεις ως μονιτορ) ? ή σε μικρα λαιβ οπου οι pro junior κανουν και το μονιτορ σου αλλα και το ... pa σου? ερωτηση σχετικα με τις ιντσες. σε προβα οπου εγω επαιζα με 10" ενισχυτη ισης ισχυος με ενισχυτη φιλου μου που επαιζε με 12" εγω δεν ακουγα ουτε τον εαυτο μου και εκεινος σκοτωνε . (τραντζιστορατοι παλιοι fender και laney αντιστοιχα ). η ερωτηση : ολη αυτη η διαφορα δικαιολογειται απο την διαφορα στις ιντσες? ή μηπως ευθυνεται το διαφορετικο μεγαφωνο (=> διαφορετικα ωμ ευαισθησια κλπ κλπ )? Μιλάω κυρίως για live όπου χρησιμοποιώ τον προ σαν μόνιτορ και βγαίνεις έξω με μικροφωνο... Νομίζω σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τον ενισχυτή αυτόν χωρίς μικρόφωνο, σε μπάντα όπου υπάρχουν drums όσο μικρός και αν είναι ο χώρος... σε έναν ενισχυτή δεν έχει να κάνει μόνο το πόσες ίντσες είναι το ηχείο του αλλά και πόσα watt είναι το ηχείο... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα.Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το συγκεκριμενο ενισχυτη εκανα ενα search στο site τηs fender και ειδα τα εξης: PRO JUNIOR 10'' speaker / 15 watt 2x12AX7 & 2xEL84 Τιμη thomann:475 ευρω BLUES JUNIOR 12'' speaker / 15 watt 3x12AX7 & 2xEL84 Τιμη thomann:490 ευρω Για ποιο λογο να μην διαλεξουμε τον blues που υπερτερει σε ολα εναντι του pro? Oσο και αν μοιάζουν εξωτερικά οι 2 ενισχυτές, είναι τελείως διαφορετικοί ! Προσωπικά ο Blues δεν μου άρεσε καθόλου...και το βάθος του είναι αισχρό! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αφου ο Superfunk ειπε pro junior ο κυβος ερριφθη! Γεια σου Superfunk! :D Που να με θυμασαι τωρα...ειχαμε μιλησει καποτε σ'ενα θεμα που ειχα βαλει πριν κανα χρονο για πεταλακια ή για την πεταλιερα τησ VOX την TONELAB. Αnyway χαρηκα που σας ξαναβρηκα παιδια. Τωρα ποια,θα μιλαμε συχνα.Γεια χαρα. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Προτεινω VOX AC15 blue' date=' μονο το ηχειο του εχει 350 ευρω και ακουγεται. [/quote'] Σωστό, αν θέλεις σώνει και καλά Celestion. Να πω ότι μια άλλη επιλογή για τον AC15 είναι να πάρεις τον 'απλό', να σκοτώσεις το μεγάφωνο (που δεν είναι κακό παρεμπιπτόντως) και να του βάλεις ένα Eminence Red Fang. ΠΟΛΥ φτηνότερο από το Celestion, χωρίς να υπολείπεται, στα δικά μου τα αυτιά, σημαντικά. Που είναι ρε ο Τόλης να συμφωνήσει μια φορά μαζί μου; :P :lol: συνφωνω εγω ετσι για να μην εισαι μονος! :lol: (οχι οτι εχω ακουσει τα ηχεια αλλα λεμε τωρα!!!) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση