dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 παίζει τίποτε κοντά Φιλ/φεια , Ηράκλειο,Ιωνία,να βγάλω κι εγώ τα εσώψυχα μου ??? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Σε σπάρτη σου κάνει τίποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Σε σπάρτη σου κάνει τίποτα?? ω ρε....παραείναι κοντά....μη πιάσουμε και ψείρες... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Νέο Ηράκλειο μεριά αρκεί να βρούμε χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Νέο Ηράκλειο μεριά αρκεί να βρούμε χρόνο. Ειπαμε ρε τρελλέ....δε πιστεύω να είσαι αυτός που έμενε κοντά στον Κώστα τον αρμονίστα που έφυγε πρίν 20 και χρόνια για Σαλόνικα...θα τρελλαθώ Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Όχι είμαι ένας απο αυτούς που στεναχωρέθηκαν γιατί έμεινες χωρίς δουλειά Χριστουγεννιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Όχι είμαι ένας απο αυτούς που στεναχωρέθηκαν γιατί έμεινες χωρίς δουλειά Χριστουγεννιάτικα. ....και ακόμα είμαι γμτ..... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Ειμαι Νεα Φιλαδελφεια...Που και ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ Λαμπρινή. Αν κανονίσετε και θέλετε είμαι μέσα. http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Νέα χαλκηδώνα εγω.....κατι παίζει για ένα studiaki φίλου σε λίγες μέρες...βλέπω κίνηση και μ'αρέσει¨ :o ο φίλος είναι drummer,αυτή η συνομωταξία που παίζει ακατάπαυστα ακόμη και στα διαλλείματα,για όσους γνωρίζετε ,αλλά εγώ θα εχω και ηρεμιστικά μαζί μου και ούτε γάτα ούτε ζημιά...στο φινάλε άν δε ντρεπόμαστε έχει 24κάναλια για εγγραφή....εγώ ντρέπομαι,θα σβήσω το δικό μου κανάλι.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση