Προς το περιεχόμενο

Behringer ddx3216 ή Tascam tm-d1000


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με δύο κονσόλες. Είμαι ανάμεσα στην Behringer ddx3216 και στην Tascam tm-d1000. Θα ήθελα να μου πεί όποιος τις γνωρίζει ποιά θα επέλεγε και γιατί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΧΙ ΤΗΝ DDX!!! OXI THN DDX!!! Σου μιλάει εκ πείρας, ένας χρήστης που εκτιμάει την behringer για κάποια πράγματα, αλλά ΟΧΙ ΤΗΝ DDX!!!

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε audiobox θα μπορούσες να μου πείς τον λόγο για τον οποίο είσαι αρνητικός στην Behringer; Ρωτάω για να ψάξω να την συγκρίνω πάνω σ΄αυτά με την Tascam.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δουλέψει με την DDX. Λοιπόν, καταρχάς έχει σταματήσει η παραγωγή της. Δεν έχει ιδιαίτερες conectivity δυνατότητες, όπως άλλες κονσόλες, δέχεται μόνο 2 κάρτες κι αυτές behringer. Έχει παιδικό display και User Inderface που δεν την κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμη. Έχει σχετικά standard λειτουργίες, που δεν την κάνουν να ξεχωρίζει για κάτι ως ψηφιακή, τα εφφέ της είναι ποιοτικά φτωχά βασισμένα στα τσιπάκια του virtualizer και τίποτα τα ιδιαίτερο από προενισχύσεις καθώς φοράει τις behringer ULN, γνωστές από τις "ασημένιες" παλιότερες αναλογικές κονσόλες της behringer. Και από εκεί και πέρα ΜΟΝΟ προβλήματα. Η πρώτη που παρέλαβα (για λογαριαμό πελάτη) κάηκε το display της, την πρώτη μέρας λειτουργίας! Αντικαταστάθηκε με άλλη καινούργια και σε λιγότερο από ένα χρόνο, παρουσίασε πρόβλημα στο τροφοδοτικό και τα Fader, έγινε service αλλάξαμε τροφοδοτικό και 4 fader και έγινε calibration στα υπόλοιπα και σε λιγότερο από 6 μήνες, τα fader τρελάθηκαν πάλι. Αλλάξαμε και τα 16 με ολοκαίνουργια. 6 μήνες μετά ξανακάηκε το τροφοδοτικό και ποτέ δεν είδαμε χαϊρι, από αυτήν την κονσόλα. Τόσο που στο τέλος και το service του Στόλλα, δεν μας χρέωσε την τελευταία επισκευή, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα της. Δεν ξέρω αν θα την βρεις καινούργια για αγορά, καθώς σταμάτησε η παραγωγή της, μεταχειρισμένη ειναι σίγουρα ΚΑΤΩ από 500 ευρώ και θα πρέπει να την τσεκάρεις ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ, αν αποφασίσεις να την αποκτήσεις.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου