fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, cigaret13 said: ti na psaksoume sto google? Soldano με ενάμιση κατοστάρικο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 μήπως να πηγαίναμε για ύπνο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Soldano με ενάμιση κατοστάρικο. Ναι μην φας έχουμε γλαρόσουπα! 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε μήπως να πηγαίναμε για ύπνο? γιατί καλέ; είμαστε μια ωραία παρέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εσείς ζητάτε της Παναγιάς τα μάτια. Εγώ ένα παντελόνι θέλω μόνο, κι ας είναι και σκισμένο. Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εσείς ζητάτε της Παναγιάς τα μάτια. Εγώ ένα παντελόνι θέλω μόνο, κι ας είναι και σκισμένο. Φαντάζομαι μιλάς για κάτι τέτοιο..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 1 6 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, cigaret13 said: Φαντάζομαι μιλάς για κάτι τέτοιο..... Όχι, ας είναι ότι να 'ναι (δεν με νοιάζει το σχέδιο), αρκεί να είναι αυτό που θέλω. Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Αφού πήγε για ύπνο ο Dimsonic φεύγω κι εγώ! Σιγά σιγά η τρίτη ηλικία να αποχωρεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δημιουργείς ένα μύθο περί του παντελονιού ή μου φαίνεται ; Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 από otto## 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, otto## said: δημιουργείς ένα μύθο περί του παντελονιού ή μου φαίνεται ; Μεγαλύτερο από τον μύθο περί Άη Βασίλη? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση