vagelism Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 REM KISS JOURNEY ειδες τι καλο παιδι ειμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Μπάντες δεν είπαμε βρε θηρία? Αν είναι έτς να βάλω τον Bowie! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, harilatron είπε Από αυτούς που θεωρούνται μεγάλοι (και καταλαβαίνω το λόγο) δεν με συγκίνησαν ποτέ οι ακόλουθοι: Jimi Hendrix Led Zeppelin SRV @Spyros DeltaΚλείσε το νήμα!!! 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 6 minutes ago, vagelism said: REM KISS JOURNEY ειδες τι καλο παιδι ειμαι? ποιοί journey όμως.... οι πρώτοι οι instrumental ή οι δεύτεροι οι φωνακλάδες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 1 minute ago, Αετός said: @Spyros DeltaΚλείσε το νήμα!!! Το νήμα θα κλείσει μόλις κάποιος αναφέρει τους pink floyd. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε ποιοί journey όμως.... οι πρώτοι οι instrumental ή οι δεύτεροι οι φωνακλάδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, Nikos Aravanis said: Αν είναι έτς να βάλω τον Bowie! ΤΟ ΤΕΛΟC ΕΡΧΕΤΑΙ METANOEITE 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Βρε Νικόλα,δικαιωμά σου να μην σου αρέσουν,ούτε εμένα μου κάνουν κλίκ,αλλά θεωρώ οτι ανήκουν στις μεγάλες μπάντες. Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και έκανα και την διόρθωση. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε forgive me father for i have sinned KISS Tool Pearl Jam Bonus : Faith No more ακριβώς όπως στην περιγραφή . Έχω ακούσει και έχω βρει εξαιρετικά κάποια κομμάτια τους , αλλά συνολικά κλείνω προς το " δεν μ' αρέσουν και τόσο πολύ " κατι που μου κανει εντυπωση ρε φιλε ειναι οτι συνηθως οι μεταλλαδες δεν γουσταρουν Tool. Αληθεια γιατι? ξερεις να μου πεις? Προσωπικα τους θεωρω σουπερ μπαντα με εξαιρετικο ενδιαφερον..αλλα με ξερεις..ειμαι τεχνοκρατικο αγορι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Rory Gallagher Deep Purple Pink Floyd Δείτε κι εδώ στο link... https://i.chzbgr.com/full/2753746432/h8C485B03/ 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση