teddyboy Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα!! Ένα γρήγορο tone test πάνω στο "Vol. 3 - The Subliminal Verses" των Slipknot. Σκοπός ήταν να φτιάξω έναν ήχο που να πιάνει το vibe του δίσκου, χωρίς post-eq στο daw. Υλικά κατασκευής: Esp Eclipse II, Fractal Audio Axe-Fx II XL, Ownhammer Impulses. 1 http://www.facebook.com/pages/PK-Productions/394261770596701 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Είναι πολλά τα πρίμα Άρη μου! Δεν κατάλαβα τι έκανες ακριβώς; Κιθάρα έπαιξες πάνω στο οριτζιναλ κομμάτι μήπως; 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 εμένα μου φάνηκε πολύ καλός ο ήχος , είναι κοντά στο οριτζιναλ , ακούγονται οι διαφορές αλλά δεν έχει σημασία στέκεται εξαιρετικά ειδικά αν ξέρεις / θες / μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το backing track 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teddyboy Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2020 On 6/22/2020 at 3:40 PM, yameth said: Είναι πολλά τα πρίμα Άρη μου! Δεν κατάλαβα τι έκανες ακριβώς; Κιθάρα έπαιξες πάνω στο οριτζιναλ κομμάτι μήπως; Είναι πολλά τα πρίμα στην "κανονική" πραγωγή, οπότε ο ήχος έπρεπε να είναι ανάλογος. Ηχογράφησα τις κιθάρες πάνω σε backing track που βρήκα. On 6/22/2020 at 4:12 PM, Rebel_Of_South said: εμένα μου φάνηκε πολύ καλός ο ήχος , είναι κοντά στο οριτζιναλ , ακούγονται οι διαφορές αλλά δεν έχει σημασία στέκεται εξαιρετικά ειδικά αν ξέρεις / θες / μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το backing track Σ'ευχαριστώ πολύ!! Ναι, ο ήχος έχει όντως διαφορές, σκοπός μου ήταν να φτιάξω έναν basic ήχο που να πιάνει το vibe του δίσκου, χωρίς post-eq http://www.facebook.com/pages/PK-Productions/394261770596701 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2020 Οχι δεν είναι πολλά τα πρίμα στο ορίτζιναλ. Να ένα δείγμα. Αλλά ΟΚ αν πήρες έτοιμο backing track που έκανε κάποιος αφαιρώντας τη κιθάρα (?) με φίλτρο, δεν είναι δικό σου θέμα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση