rossi Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 Το "ζαβλάκωμα" μου με τους Toto δεν το έκρυψα ποτέ... Όπως και τη λατρεία μου για τους... "τομαροκρούστες". Νομίζω ότι όλοι μπασίστες έχουν ένα ντραμιστικό alter ego- ή οφείλουν να έχουν. Ακούς εδώ τον Vinnie Colaiuta και είναι ουάοοο... Είναι απόλαυση και το απόλαυση είναι understatement. Είναι μια τελειότητα. Ούτε μια μπακετιά περισσότερη ή λιγότερη, ηχάρα, attitude, ρυθμός. Απλά λατρεία. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) @Terry RoscoeBeck5 Πάρε εδώ έναν Wooten με Steve Smith και τον αγαπημένο μου Scotty να γουστάρεις. Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε @Terry RoscoeBeck5 Πάρε εδώ έναν Wooten με Steve Smith και τον αγαπημένο μου Scotty να γουστάρεις. Είσαι πολύ αλιήτης λαίμαι... Φίλος αυτά δεν τα βάζουμε (ξανά) λαίμαι. Είναι για να κόβεις τη μουσική ΥΓ: Smith, Wooten- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Τον Scott δεν τον σχολιάζω, είναι στα δικά σου χωράφια Ημάρτονε δηλαδής... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις