Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε δυναμική μάνα.... Το ακριβώς αντίθετο. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου είχαν μια αναρχία στο σπίτι. Κοιμόταν σε όποιο δωμάτιο ηθελαν, και γενικά κάνανε ό,τι να ναι. Η αδερφή μου, θυμάμαι να την δέρνω σε ηλικία δημοτικού, γιατί μου χάλασε την "τακτοποιημένη" μου βιβλιοθήκη ......απο ζήλεια. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στην οικία έμεναν και ο παππους με τη γιαγιά μου....πράγμα που διεύρυνε το χάος της τάξης. Όταν ύστερα από τόσα χρόνια ο πύργος (του παππού αρχικά) έπεσε στα χέρια μου, και ως μοναδικός ένοικος πλέον βγάζω το αχτι μου........ Αναγνωρίζω ότι η ψύχωση μου με την τάξη - οργάνωση ξεπερνά την ψυχιατρική βιβλιογραφία. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραία παιχνίδια φαίνονται.Τα έχεις τερματίσει; Lara Croft δεν βλέπω όμως... Επεξεργασμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 από Grey 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Grey είπε Lara croft δεν βλέπω όμως... Αυτά φυλάσσονται σε αλλο section. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Και η μάνα μου και ο πατέρας μου είχαν μια αναρχία στο σπίτι. Με τη μαμά και το μπαμπά LK θα μπορούσα να ζήσω. 6 λεπτά πριν, LK είπε Αναγνωρίζω ότι η ψύχωση μου με την τάξη - οργάνωση ξεπερνά την ψυχιατρική βιβλιογραφία. Με τον LK όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Grey είπε Με τη μαμά και το μπαμπά LK θα μπορούσα να ζήσω. Με τον LK όχι. Κάτι μας είπες τώρα. Γιατί νομίζεις ότι έμεινα γεροντοκόρος; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/12/2022 στις 10:08 ΠΜ, LK είπε Μια μικρη....που χα πάρει χωρις λόγο..πριν καμια 17 ετη Telecaster? 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, LK είπε Γιατί νομίζεις ότι έμεινα γεροντοκόρος; Μην απογοητεύεσαι...για όλους υπάρχει η κατάλληλη γυναίκα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Μην απογοητεύεσαι...για όλους υπάρχει η κατάλληλη γυναίκα... Ισχύει...Το ένδυμα το βλέπω σιδερωμένο στην πένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, cigaret13 είπε Μην απογοητεύεσαι...για όλους υπάρχει η κατάλληλη γυναίκα... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Α όλα κι όλα. Μου τα χαλάς LK. Η Τία Μαρία τι έγινε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση