gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Τα ιδια λεμε με τον SF. Αλλωστε, εκεινος μου τα υπεδειξε οταν ψαχνομουν. Και απο κινα εχει. Λιγα ευρω εξτρα θα ειναι το τελωνειο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Τα ιδια λεμε με τον SF. Αλλωστε, εκεινος μου τα υπεδειξε οταν ψαχνομουν. Και απο κινα εχει. Λιγα ευρω εξτρα θα ειναι το τελωνειο. Πήρα πριν 20 μέρες, δεν πέρασε καν από τελωνείο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Μέτρα το spacing λογικά θα είναι το στενό. παιδια ευχαριστω πολυ!!ειμαι ενα κλικ πριν την παραγγελια αλλα μια ερωτηση ακομη για να μην κανω καμια πατατα πως ακριβως μετραω το spacing??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 Απο χορδη Ε σε χορδη e Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Απο χορδη Ε σε χορδη e ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!!σε λιγο φευγει η παραγγελια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση