Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Ο,τι λέει ο τίτλος. Ποστάρετε κάτι που πιστεύετε ότι τους αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Ξεκινώ... Οι αθεόφοβοι για 10 λεπτά,αν εξαιρέσεις το ρεφραίν,δεν επαναλαμβάνονται πουθενά. Περνούν από κάμποσα είδη,χτίζουν το concept με μαεστρία και φυσικά αν προσπαθήσεις να απομονώσεις τα όργανα θα διαπιστώσεις το masterclass που έχει να προτείνει ο καθένας τους. Δεν συνιστάται μονή ακρόαση. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Grey είπε Ο,τι λέει ο τίτλος. Ποστάρετε κάτι που πιστεύετε ότι τους αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Ξεκινώ... Οι αθεόφοβοι για 10 λεπτά,αν εξαιρέσεις το ρεφραίν,δεν επαναλαμβάνονται πουθενά. Περνούν από κάμποσα είδη,χτίζουν το concept με μαεστρία και φυσικά αν προσπαθήσεις να απομονώσεις τα όργανα θα διαπιστώσεις το masterclass που έχει να προτείνει ο καθένας τους. Δεν συνιστάται μονή ακρόαση. Δεν είναι πιο αντιπροσωπευτικό; Μια λέξη. Tone 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, Nekkon είπε Τραγούδι-ύμνος αλλά δεν μου κάνει και τόσο χαρακτηριστικό του γκρουπ. Αντίθετα,αν με ρωτούσε κάποιος τι λέει αυτός ο περίεργος με την κιθάρα στα γόνατα που δε βλέπει κιόλας,θα του έβαζα αυτό το σόλο. Απίστευτη έμπνευση... 12 λεπτά πριν, Nekkon είπε Δεν είναι πιο αντιπροσωπευτικό; Με την καμία.Μπορεί να είναι ένα κομμάτι σταθμός,αυτό με το οποίο συστήθηκαν στο ευρύ(λέμε τώρα) κοινό αλλά παραείναι mainstream για τα δεδομένα τους. 12 λεπτά πριν, Nekkon είπε Μου άρεσε αυτό.Ατμοσφαιρικό και ταξιδιάρικο. Και η φωνή μου βγάζει μια οικειότητα πολύ γλυκιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Grey είπε Τραγούδι-ύμνος αλλά δεν μου κάνει και τόσο χαρακτηριστικό του γκρουπ. Δε διαφωνώ αλλά δε συμφωνώ κιολας. Οι GnR άλλαξαν άπειρα στιλ μέσα σε μόλις 5 δίσκους και διάρκεια 7 ετών. Γενικά GnR = Appetite for destruction. Αλλά μετά το χάλασαν σαν στιλ. Η ορθότερα, το άλλαξαν. Και δεν ξαναεβγαλαν δίσκο σαν το Appetite for destruction. Οπότε απλά διαλέγεις και παίρνεις Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Γενικά GnR = Appetite for destruction. Ισχύει.Το είπαν και το έκαναν. Είναι μερικά συγκροτήματα ρε παιδί μου που το ξέρεις από την αρχή ότι δεν θα μείνουν για πολύ τριγύρω.Σαν τα τεράστια άστρα(info) που καίνε γρήγορα τα καύσιμα τους και γίνονται μαύρες τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Χονδρικά θα έλεγα αυτό: 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χονδρικά θα έλεγα αυτό: Aμ πως.Η χαρά του μπασίστα. Επίσης σέβας στο motha fucka που έκανε τη μίξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Αφου βαζετε προγκ κ ροκ, θα βανω 1+1 κ εγω πολυ αγαπημενα κ αυτο (Αγνοειστε το ταμπουρο στο δευτερο κ ακουστε τον αληταρα να κενταει) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση