Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ θα βάλω τους εγγλέζους Επεξεργασμένο 9 Μαϊου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Εγώ θα βάλω τους εγγλέζους Samy, βγες από τον Σπινθηροβόλο Γάιδαρο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Samy, βγες από τον Σπινθηροβόλο Γάιδαρο... Σιγά μην ακούει heavy/speed metal ο παράγκας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Σιγά μην ακούει heavy/speed metal ο παράγκας Εμένα οι παραπάνω σαν punk μπάντα μού ακούγονται που προσπαθούν -ανεπιτυχώς- να παίξουν "heavy/speed metal"... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 42 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εμένα οι παραπάνω σαν punk μπάντα μού ακούγονται που προσπαθούν -ανεπιτυχώς- να παίξουν "heavy/speed metal"... Η νύχτα με φαίνεται περίεργη 9μη φοβάσαι γέρικη σουρτίνα, έφυγα από Ξηρόβρυση-έμαθες και τη Κάνηθο, Ξηροβρυσιώτη) Να μάθεις μουσική σε αυτή την ηλικία, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, εκεί νίρου-νίρου-βαθύ μπλαβί-πατατανατσίου και μαρίνα σάττι. Θα στείλω βράδυ το Διδάκτορα Γιουροβυζιονολογίας και πυγμαχίας να σε σαπίσει στο ξύλο, δεν ήμπορώ τα αίματα, δεν θέλω να τα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Πάρτυ πάλι σήμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 13 λεπτά πριν, MGs είπε Πάρτυ πάλι σήμερα Σκότωσες έναν πεθαμένο, το Κανηθιώτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Απ'την μία η Eurovision, απ'την άλλη ο Samy. Αδιέξοδο... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Απ'την μία η Eurovision, απ'την άλλη ο Samy. Αδιέξοδο... Έχεις πάντα την επιλογή, να πάεις με τον Σερ και να παίξετε μουσική, τύπου ΑΒΒΑ περλέ, ELOY, ELO, REO Speedwaggon, βαγκον λι κλπες Ξηροκαμπιώτισσα με καταγωγή από Καθαινούς, πρόσφυγα στα γεννητούρια από Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις