Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Η ερώτηση είναι απλή. Και tv special , και epiphone και 3 tones sunburst....και 130,00 € Γιατί να μην την πάρω; https://eshop.bonstudio.gr/ilektriki-les-paul-sl-vintage-sunburst?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Advantage%2B shopping campaign 04%2F09%2F2023 Ad set&utm_content=Advantage%2B shopping campaign 04%2F09%2F2023 Ad&utm_id=23857909332020110&utm_term=23857909332000110&fbclid=IwAR2AXLiBtOkLrdeiZ4fVB7TQic7Tbwva61ugnyONr5Qg3vrkuzPRJ7ZsxLw Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, LK είπε Γιατί να μην την πάρω; https://eshop.bonstudio.gr/ilektriki-les-paul-sl-vintage-sunburst?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Advantage%2B shopping campaign 04%2F09%2F2023 Ad set&utm_content=Advantage%2B shopping campaign 04%2F09%2F2023 Ad&utm_id=23857909332020110&utm_term=23857909332000110&fbclid=IwAR2AXLiBtOkLrdeiZ4fVB7TQic7Tbwva61ugnyONr5Qg3vrkuzPRJ7ZsxLw Γιατί λογικά είναι bolt on Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, noe13 είπε Γιατί λογικά είναι bolt on Nαι ειναι, αλλα τι περιαζει? 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, noe13 είπε Γιατί λογικά είναι bolt on Ε ναι, Και οι strat και οι tele το ίδιο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Είναι ο προσωπικός μου κρυπτονιτης... Les Paul και bolt on 1 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Nαι ειναι, αλλα τι περιαζει? θυμίζει συνεχώς στον παίχτη ότι είναι φτηνό αντίγραφο. Καλύτερα κολλητό σε άλλη μάρκα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλύτερα κολλητό σε άλλη μάρκα. Tοσό φθηνή TV special , δύσκολο το κόβω όμως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, LK είπε Tοσό φθηνή TV special , δύσκολο το κόβω όμως. Εμένα προσωπικά αυτή η κιθάρα δεν μου θυμίζει καθόλου την TV Special Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, John Goumis είπε Εμένα προσωπικά αυτή η κιθάρα δεν μου θυμίζει καθόλου την TV Special Εν ταξει, το παράκαναν με το pick guard , αλλά εκεί παραπέμπει.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου ...Σε κάθε περίπτωση , και το bold on και ότι ναι αποκλείνει από το original σχεδιο, είναι λόγοι να ΜΗΝ την παρει κάποιος. Κουβέντα κάνουμε. Και εγώ τον αντίλογο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση