Nestoras Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες ο παίζων Harley Benton έχει λίπος<10%. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Μόλις τώρα, Αρχή Διαλόγου είπε Λόγω εμπειρίας. Λοιπόν για να μην πλατιάζουμε, μιας και δεν έχει νόημα, αν είσαι περίεργος να βρεις το ακριβές ποσοστό λίπους σου πήγαινε για DEXA scan Είμαι περίεργος να δε εσένα και το δικό σου ποσοστό λίπους, να ξέρω με ποιόν μιλάω. Το DEXA έχει πολύ μεγαλύτερες αποκλείσεις από το δερματοπτυχόμετρο..... Μέχρι τότε.....όπως σου είπα ...άστο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Το DEXA έχει πολύ μεγαλύτερες αποκλείσεις από το δερματοπτυχόμετρο..... Μέχρι τότε.....όπως σου είπα ...άστο. Γνώστης βλέπω. Άμα μου συγκρίνεις το δερματοπτυχόμετρο με το dexa που "έχει και αποκλίσεις" μάλιστα, τότε κατάλαβα. Ναι. Έχεις δίκιο, άστο. Δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Γνώστης βλέπω. Εγώ είμαι. Εσύ γκουγκλάρεις, αυτή είναι η διαφορά μας. Μάθατε όλοι την testo και το Trenbolone από το google. Έλα να γκουγκλάρεις και άλλες λέξεις , δοκίμασε anavar, Dianabol , Anadrol και Durabolin . Εγώ ασχολούμαι με το fitness 20 χρόνια. Στην υπογραφή μου από κάτω είναι και το insta μου , αν έχεις περιέργεια να με δεις. Αυτό που με ενοχλεί και γι αυτό το συνεχίζω, είναι η άποψη"έλα μωρέ τρυπιέται'.....η απαξίωση. Το ότι ο άνθρωπός κάνει διατροφή , γυμναστική....και προφανώς έχει καλά γονίδια , ούτε συζήτηση. Αλλά έρχεται κάποιος , με αβαταρ και Nick name, και τα ξέρει όλα..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ ασχολούμαι με το fitness 20 χρόνια 19%-20% ειμαι εγω, και ειμαι και 60...εσυ σιγουρα εισαι στο 10% (αν κρινω απο τη γραμμωση που βλεπω στις φωτο σου) Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε 19%-20% ειμαι εγω, και ειμαι και 60...εσυ σιγουρα εισαι στο 10% (αν κρινω απο τη γραμμωση που βλεπω στις φωτο σου) Παίρνω αναβολικά για αυτό Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 24 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εγώ βλέπω να γράφουν ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για την διαλειμματικη...μήπως μου έστειλες λάθος μελέτες; Όντως, τις λάθος έστειλα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ είμαι. Εσύ γκουγκλάρεις, αυτή είναι η διαφορά μας. Μάθατε όλοι την testo και το Trenbolone από το google. Έλα να γκουγκλάρεις και άλλες λέξεις , δοκίμασε anavar, Dianabol , Anadrol και Durabolin . Ναι ότι πεις. Τα έμαθα απ' το google. Ok. 13 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ ασχολούμαι με το fitness 20 χρόνια. Συγχαρητήρια. 13 λεπτά πριν, LK είπε Αλλά έρχεται κάποιος , με αβαταρ και Nick name, και τα ξέρει όλα..... Βασικά δε με νοιάζει. Ζήσε στο παραμυθάκι σου του 8% και παραμύθιαζε και άλλους. Εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς. ΥΓ τους κλακαδόρους σου κέρασε τους και κανένα γλυκάκι. Μην πάει τζάμπα ο κόπος Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Αρχή Διαλόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Όντως, τις λάθος έστειλα Μπρε δεν υπαρχει τιποτα αλλο σΕ λεΓω Φτανει να την κανεις ΣΩΣΤΑ (δεν ειναι δηλαδη να τρως 3 τουρτες και 7 κασεροπιτες στο παραθυρο της διατροφης ) να περπατας και να κανεις και λιγη στρατιωτικη γυμναστικη ή λαστιχα και εισαι πασας (στην ηλικια μου το σωμα δεν αντεχει και για περισσοτερο οποτε 4 Χ 25 push ups, 4 X 15 έλξεις στο μονοζυγο και 4 Χ 20 αλτηρες για δικεφαλους, μερα παρα μερα, και 7-8 χιλιομετρα περπατημα την ημερα ειναι το max που μπορω αλλα με κρατανε σε μια αξιοπρεπη μυικη κατασταση καμμια σχεση βεβαια με αυτην που ειχα πριν 20 ή 30 χρονια αλλα οκ....θνητοι ειμαστε δεν ειμαστε ολοι ΘΕΟΙ οπως ο @LK ) Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου @Αρχή Διαλόγου, Νταξ , ο Ελένη Κράβιτς είναι αναβολικός και εγώ έχω ποσοστό λίπους 18% Να το βάλω στα λυμένα; Συνεχίζουμε στο μουσικό -κινηματογραφικό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση