Guru makam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, marathon είπε Μια και η κουβέντα είναι στις συναυλίες και στις Λωζάνες _- χωρίς να θέλω να βανδαλίσω το θέμα του ΟΡ -, αναφέρω ότι υπάρχει ανακοίνωση για τη περιοδεία του Pat Metheny. Ετοιμαζόμουν για Μιλάνο (επειδή θα έπαιζε Σάββατο) αλλά με βλέπω στη Ρώμη...εκτός εαν έρθει ο Superfunk και πάμε Βερολίνο!!! Όσοι πιστοί ξύνεστε....pm με!!!! https://www.patmetheny.com/schedule/ Φωτιές που μου άναψες τώρα... Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 45 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ αν είχα 73 ευρώ, θα παντρεύομουν. Corrected 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 11 λεπτά πριν, makam είπε Φωτιές που μου άναψες τώρα... Για Νοέμβριο...έχουμε χρόνο για κουμπαρά...φεύγουμε Κυριακή, συναυλία Δευτέρα, Τρίτη επιστροφή!!!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Corrected 73 ευρώ οι duran Duran? Πως τους ήρθε αυτό το νούμερο; Γιατί όχι 72 ή 74; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 25 λεπτά πριν, marathon είπε Για Νοέμβριο...έχουμε χρόνο για κουμπαρά...φεύγουμε Κυριακή, συναυλία Δευτέρα, Τρίτη επιστροφή!!!! Τώρα άρχισα να φτιάχνομαι ακόμα πιο πολύ!!! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου @Terry RoscoeBeck5 Μάλλον πρέπει να τούς ενημέρωσει κάποιος για τον ανταγωνισμό. Κοίτα τι παίρνω με 5 ευρω και διπλα μου, και κάτι θα τσιμπίσω κιόλας . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Μάλλον πρέπει να τούς ενημέρωσει κάποιος για τον ανταγωνισμό. Έλα ρε συ... Στα Αλωνάκια!!! Εκεί έχω βιώσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της μουσικής καριέρας μου, με την τραγουδίστρια που μας έβαλε και παίζαμε Χαρά Βέρρα - και όλοι είχαμε τα απόλυτα μαύρα μεσάνυχτα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 5 λεπτά πριν, LK είπε @Terry RoscoeBeck5 Μάλλον πρέπει να τούς ενημέρωσει κάποιος για τον ανταγωνισμό. Κοίτα τι παίρνω με 5 ευρω και διπλα μου, και κάτι θα τσιμπίσω κιόλας . Όλοι αυτοί έχουνε παραγωγό; 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Ο πάνω δεξιά τον βάζει χάμω τον Λένη Κάβλτζ και τονέ στίβει. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 8 λεπτά πριν, trolley είπε Όλοι αυτοί έχουνε παραγωγό; Δεν ξέρω, αλλά Γουάιλντ Μπόυζ είναι σίγουρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση