mimis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Και το αστείο είναι ότι τέτοια τραγούδια(ο θεος να τα κάνει) αποτελούνται ως εξής: Πρώτα λόγια και μετα συνέχεια το ρεφρεν ή να παίξουν πάλι τα πρώτα λόγια :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2007 Σε γλέντι από βαφτίσια στην Καλαμάτα κι ενώ έχω κόψει τις φλέβες μου και παίζω βιολί σκάει άσμα που ξεκινάει ως εξής ...: "Ναζιάρα μου, Χαδιάρα μου, Τελειώσαν τα τσιγάρα μου"....! Ντοινγκ%^$&^#$ The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ΘΕΟΙ!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 το πιο αστειο thread στο νοιζ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ,τη σκεφτομαι συχνα. κανει party το χθες και με πονα 8O feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ' date='τη σκεφτομαι συχνα.κανει [b']party[/b] το χθες και με πονα 8O ρε συ αυτο ειναι "ποιοτικο" :P :P :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 !! Κώστας Καφάσης "Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω' date=' γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο." [/quote'] Ίσως ο καλύτερος στοίχος των 70's :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +1. Μακράν ο καλύτερος!! :) .....και το ιστορικό "Πότε τον παίρνεις' date=' πότε τον τρως. Αχ πώς τελειώνει ο μισθός...." του Μπουγά[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά αυτό δεν το ήξερα, δίνει ρέστα :lol: :lol: :lol: :lol: Α, και επίσης: δεν είναι σκυλάδικο βέβαια, αλλά δεν αντέχω να μην τον postάρω (από τη μία και μοναδική Καλομοίρα): Got me feeling blue IΆ m so stuck on you Babe I am falling to pieces Νιώσε όπως εγώ and with just a kiss, Ξέρω θα μΆ αγαπήσεις!!! Ίσως η ελεεινότερη ομοιοκαταληξία της ιστορίας της ελληνικής μουσικής. Edit: ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ!! Της μουσικής γενικότερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 .....και το ιστορικό "Πότε τον παίρνεις' date=' πότε τον τρως. Αχ πώς τελειώνει ο μισθός...." του Μπουγά[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά αυτό δεν το ήξερα, δίνει ρέστα :lol: :lol: :lol: :lol: Μα είσαι σοβαρός;;;;;;; 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 νυχτα παρ' τη ' date='τη σκεφτομαι συχνα.κανει [b']party[/b] το χθες και με πονα 8O ρε συ αυτο ειναι "ποιοτικο" :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση