Προς το περιεχόμενο

Εjekt festival - Τα καλά, τα κακά και η καταντια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ακήρυχτος πόλεμος στους δρόμους που κυνηγιούνται οι "αναρχικοί" με τους "φασίστες" δεν βλέπω τι σχέση έχει με την αντιμετώπιση της διαφθοράς' date=' της ανεργιας, τα προβλήματα της υγείας κλπ κλπ...[/quote']

Οταν τα εχεις βιωσει στο πετσι σου αυτα τα πραγματα, οταν μεγαλωνεις μεσα σε προβληματα δυστυχια,ανεργια,διαφθορα και τα ζεις καθημερινα στην οικογενεια σου, ειναι πολυ πιθανον να γεμισεις οργη και να μην μπορεις να την βγαλεις καπου στοχευμενα και αποτελεσματικα... Θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που δεν τα χω βιωσει ολα αυτα αμεσα, τα ζω ομως εμμεσα και μπορει να μην συμφωνω με τετοιες καταστασεις αλλα ως εναν βαθμο τις καταλαβαινω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Με το να γίνεσαι ίδιος με αυτό που πιστεύεις ότι "πολεμάς" απλά με διαφορετική ταμπέλα δεν καταφέρνεις τίποτα, απλά κάνεις τα πράγματα 2 φορές χειρότερα.

Βια στη βια, αίμα στο αίμα.

Ο Χαμουραμπί τα έκανε αυτά πριν αρκετές χιλιάδες χρόνια & δούλεψαν για την εποχή του.

Τα έχουμε εμείς ανάγκη ακόμα;;;

Κρίμα γιατί νόμιζα ότι έχουμε προχωρήσει κάπως :wink:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

το θέμα είναι ότι όταν μια κοινωνία δεν αφουγκράζεται τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, δεν κάθεται να εξετάσει τα αίτια που τις προκαλούν, και τις αντιμετωπίζει με επιχειρήματα τύπου "να πάρετε τα βουνά", τέτοια ξεσπάσματα βίας θα γίνονται όλο και πιο συχνά... απ'ό,τι φαίνεται τελικά το Παρίσι δεν πέφτει και τόσο μακρυά...

(το οποιο και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει μονο...στον "καπιταλισμο"' date='τωρα βεβαια δειξε μου σε πια χωρα στον κοσμο ΔΕΝ υπαρχει καπιταλισμος και θα σε παραδεχτω...) [/quote']

Kουβα :wink:

Αυτο που θελω να πω μονο ειναι οτι δεν αρκει η νομιμοφανεια για να εισαι "σοβαρος" πολιτης. Οπως επισης υπαρχει πολυ ενταντιωση σε αυτους που δεν εχουν ακολουθησει την κλασσικη οδο, απλα και μονο επειδη εκφραζουν κατι διαφορετικο. Πριν καποιος κρινει καποιον, καλο θα ηταν να σκεφτει πως αυτα που λεει δεν χρειαζεται να ειναι κομματικη(ή παραταξιακη) κασσετα. Και κει πρεπει να υπαρχει σεβασμο στις ιδεες.

Παντως το οτι ΔΕΝ ζουμε σε ζουγκλα ΔΕΝ μπορω να καταλαβω ΠΟΥ το βλεπεται. Οταν για το παραμικρο πρεπει να εχεις βυσμα για να κανεις κατι(θες να κανεις εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο?Περιμενε κανα 4μηνακι και εχεις αναγκη τωρα...).

Το παιδι σου ειναι φοιτητης και συ εχεις χαμηλο εισοδημα και πρεπει να μπει στην εστια? Περιιιιμενε! Εχουν "αλλοι" σειρα.

Οπως και η καθε πλυση εγκεφαλου που γινει και πλεον ο κοσμος εχει τους φοιτητες για ρεμαλια και οχι για ανθρωπους που μπορουν να σκεφτουν.

Ακομα και αδεια για να χτυσεις σπιτι να θες να βγαλεις πρεπει να εχεις μεσον, αλλιως θα περιμενεις πρωτα να σου χτυσουν το μαρμαρο και μετα το σπιτι.

Θες να παρκαρεις το αυτοκινητο σου στο Λυκαβητο ενω εχει συναυλια εκει(και συ εκει πας και ναι εχεις εισιτηριο), οχι φιλε μου, δεν θα παρκαρεις εκει(αν και αποδεδειγμενα ειχε τουλαχιστον 50 ΑΔΕΙΕΣ θεσεις, τις ειδα με τα ματια μου), γιατι η αστυνομια εχει κρατησει θεσεις για αυτους που ειχαν μεσο. Δηλαδη ελεος. Τι εχει παραπανω ενας οποιοσδηποτε "γνωστος" σε σχεση με ολους εδω μεσα, που χαριν αυτου θα ταλαιπωρηθουμε ολοι εμεις?

Δεν πιστευω να θελετε και αλλα παραδειγματα.

Τωρα απλα θελω να μου πει καποιος, τηρουμενων των αναλογιων, να μου πει ΓΙΑΤΙ αυτο το πραγμα ποιο πανω ΔΕΝ ειναι ζουγκλα.

(τηρουμενων των αναλογιων ξαναλεω. Δεν ειναι κυριολεκτικα ζουκλα)

Κill the wise one!

Γενικά για τα live:

• Να θέλεις πολύ να πας σ'ένα live το καταλαβαίνω.
    Να μην έχεις τα λευτά, πολλά ή λίγα, το καταλαβαίνω.
    Να ''λυγίσεις'' και να προσπαθήσεις να μπεις τζάμπα, γιατί θέλεις οπωσδήποτε να ακούσεις τη μουσικάρα σου, το καταλαβαίνω.
    Αλλά να θεωρείς οτι κάνεις κάτι νορμάλ...δεν μπορώ να το καταλάβω. Εν συνεχεία να τρέφεις και υποψίες οτι κάνεις κάτι ψιλο-επαναστατικό...είναι τουλάχιστον γελοίο. Τώρα αν θεωρείς οτι σου αξίζει και δικαιούσαι να μπαίνεις τσάμπα με βγάζει απο τα ρούχα μου.

Πάντως η συζήτηση έχει πάει αλλού. Αυτό που με ''στεναχωρεί'' είναι, οτι κάποιοι πιστεύουν οτι οι διάφορες ομάδες που ξυλοφορτώνονται καταφέρνουν κάτι.

I'll follow the signal to the end...

Kουβα icon_wink.gif

Προφανως δεν εχεις παει ποτε σου.. :lol: δεν υπαρχει χωρα που το δολλαριο (και τα φραγκα γενικως) να εχει μεγαλυτερη ΔΥΝΑΜΗ απο οτι στην Κουβα,ειναι Η καπιταλιστικοτερη "κουμμουνιστικη" χωρα στον κοσμο (ισως μονο η Κινα την ξεπερναει),χωρις φραγκα ουτε ΝΕΡΟ δεν σου δινουν να πιεις..... :lol: :lol:

Και βεβαια σε καμμια αλλη χωρα δεν περναει τοσο καλα ο "βολεμενος" σε σχεση με τον "αβολευτο"..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Γενικά για τα live:

• Να θέλεις πολύ να πας σ'ένα live το καταλαβαίνω.

Να μην έχεις τα λευτά' date=' πολλά ή λίγα, το καταλαβαίνω.

Να ''λυγίσεις'' και να προσπαθήσεις να μπεις τζάμπα, γιατί θέλεις οπωσδήποτε να ακούσεις τη μουσικάρα σου, το καταλαβαίνω.

Αλλά να θεωρείς οτι κάνεις κάτι νορμάλ...δεν μπορώ να το καταλάβω. Εν συνεχεία να τρέφεις και υποψίες οτι κάνεις κάτι ψιλο-επαναστατικό...είναι τουλάχιστον γελοίο. Τώρα αν θεωρείς οτι σου αξίζει και δικαιούσαι να μπαίνεις τσάμπα με βγάζει απο τα ρούχα μου.[/list']

Πάντως η συζήτηση έχει πάει αλλού. Αυτό που με ''στεναχωρεί'' είναι, οτι κάποιοι πιστεύουν οτι οι διάφορες ομάδες που ξυλοφορτώνονται καταφέρνουν κάτι.

+10^6 φίλε μου.

Ναι, προφανως δεν εχω παει;) και προφανως εχεις δικιο;)

Aυτα που ηθελα να σχολιασω εγω(και σε καμια περιπτωση να δικαιολογισω καποιες καταστασεις), ειναι ΓΙΑΤΙ καποιος ο οποιος θεωρειται νομιμοταγης πολιτης κλπ να θεωρει τον εαυτο του ΕΞΥΠΝΟ ή οτι αυτος βλεπει την αληθεια και καποιον ο οποιος δεν εχει χρησιμοποιησει την κλασσικη οδο, στα ματια τους ειναι ΒΛΑΚΑΣ. Γιατι δηλαδη να μην ειναι αυτοι οι βλακες και ο αλλος ο εξυπνος.Ή ακομα καλυτερα, γιατι να μην σκεφτονται και οι 2 οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση?

Γιατι και σε ζουγκλα ζουμε, αλλα σιγουρα το eye for an eye δεν ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση, αλλα χωρις την αντιδραση του κοσμου(και δεν εννοω φυσικα το καψιμο αυτοκινητων) και μονο με το "μαυρο" σε καθε εκλογες, δεν νομιζετε οτι θα ημασταν σε μια κατασταση πολυ χειροτερη απ οτι ειμαστε?

Και ξαναλεω, σεβασμος στις ιδεες του αλλου και οχι ειρωνειες και ας ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετοι απο τον αλλον.

Κill the wise one!

¶ντε χαλαρώστε και ρίξτε καμιά πενιά γιατί το κουράσαμε το θέμα και θα γίνει του operation mindcrime το κάγκελο σύντομα....

Κερνάω ένα γύρο βιρτουάλ μπύρες! ¶ντε γειά μας!

beer_and_boobs.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου