SYZo Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 στο 1 ειμαι και παιζω.. o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ποιο 1; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 1 ms και παιζει πολυ καλα o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ποιο 1; 1ms; Θα δεις φίλε μου ότι για τα λ7 που έδωσες θα χαρείς καμπόσο. Εγώ 10 μήνες τώρα παιδί χαρά γεμάτο είμαι! :lol: Πέραν της πλάκας περίμενε 1-2 βδομαδούλες να την μάθεις, να της περάσεις και 1 μικροφωνάκι να δεις και ποιότητα προενισχυτών στα 150¤ και τα ξαναλέμε! Μοντς σβήστε το προηγούμενο ποστ μου. Μπλόκαρε το pc και εμφάνισε αυτό το πράμα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση