Costas_SD Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 εγω πιστευω οτι ειναι αδυνατο να το πουλησεις σε τετοια τιμη.με 100-150 ευρω εαν καποιος ψαξει βρισκει και καποια συνθεσαιζερ (εγω πχ το kawai k1 που εχω αν το πουλησω θα το βαλω 130 ευρω)Λες να προτιμησει κανεις το αρμονιο?οποτε ή το κρατας,ή το χαριζεις, ή το "χαριζεις" πουλωντας το σε εξευτιλιστικη τιμη για να φυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Κάτω από 100€ σίγουρα. Θα έπιανε έως 150€ αν είχε midi in/out. Αλλά χωρίς midi.. και 100€ πολλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 παιδια η αγγελια εχει ηδη μπει οποτε... εβαλα μια αρχικη τιμη αλλα λεω πως ειναι συζητησιμη για να πεσει. πατνως ρε παιδια αυτο με τα μουσικα οργανα ειναι πολυ κριμα. οι τιμες τους πεφτουν κατακορυφα στα μεταχειρισμενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 ε ετσι ειναι οταν το οργανο δεν εχει ζητηση και δεν ειναι κλασικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Τα ηλεκτρονικά πέφτουν γρήγορα γιατί αλλάζει και η τεχνολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση