evris Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μια πιο απλη λυση για να μην μπλεκετε με μεταξοτυπιες, ειναι να αρχισετε το καπνισμα... Εδω το DIY Noiz OD μου (ZippOD). Ποδοδιακοπτης αναμενεται... Hall of fame: Για οδηγιες/πρηξιματα ευχαριστω τους toneless και electrictabs My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις, αν και θα ήταν ωραίο ένα αρθράκι με baby steps για καραάσχετους. Επίσης, ο Jam δεν έδωσε τα φώτα του, και αν δεν το θεωρεί επαγγελματικό μυστικό (δεν κάνω πλάκα) ας γράψει κάτι πλιζ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Η πιο εύκολη λύση κατΆ εμέ είναι οι λαδομπογιές για μέταλλα... Περνάς 1-2 χέρια αστάρι για μέταλλα το κουτάκι, το αφήνεις 2-3 ώρες να στεγνώσει, και μετά με πινέλο, ρολό ή και οτιδήποτε άλλο πετάς χρώματα πάνω στο πετάλι. Πραγματικά το διασκέδαζα πολύ όταν έβαφα εγώ τα πετάλια...έβαζα δυνατά την μουσική και το παιζα πικάσσο...τελείως αφηρημένα χωρίς να ξέρω τις περισσότερες φορές τι θα βγει...ανάμεσα στις πολλές μάπες πιστεύω έβγαλα και κάποια πολύ καλά τα οποία όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να τα ξανακάνω : Οι «τεχνικές» που χρησιμοποιούσα κυρίως είναι να περνάω πρώτα μια στρώση ενός χρώματος με μικρό ρολό (μπλε πχ), και μετά με πινελιές να πετάω άσπρα πάνω του...έτσι βγήκαν αυτά : Η άλλη είναι να βάζω υπό γωνία το πετάλι και να αφήνω από την κορυφή να στάζουν τα χρώματα και να χύνονται σιγά σιγά προς τα κάτω χωρίς να μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα... Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να βγάλει ωραία πράγματα... Το κακό με τις λαδομπογιές είναι ότι αργούν να στεγνώσουν (πάνω από μέρα). Τέλος εγώ πέργναγα και βερνίκι (ματ, ή λείο) για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, αν και υποτίθεται πως οι λαδομπογιές εμπεριέχουν βερνίκι. Αυτά μέχρι που ανακάλυψα τον ένα και μοναδικό ζωγράφο μου ¶γγελο (!), και μου ανέβασε πιστεύω υψηλά το επίπεδο της αισθητικής τους : Και για περισσότερες εδώ : http://www.jampedals.com/painted_aggelos.htm www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Εγω τα κανω με laser printer πανω σε αυτοκολλητη διαφανεια. ΟΚ, δεν κανω τετοια psych σχεδια, αλλα μπορουν να γινουν κι ετσι. πχ. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πολύ χρήσιμο ποστ. Έτοιμοι να γίνουμε χάλια με μπογιές;;; :-D Kι ένα πράγμα σου λέω Jam, αν ζούσες στην Αμερική θα είχες κάνει περιουσία, και τον κ. Ζαχαρία Βεξ να αυτοκτονήσει απ΄τη ζήλια... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις' date=' πολύ χρήσιμο ποστ. Έτοιμοι να γίνουμε χάλια με μπογιές;;; :-D Kι ένα πράγμα σου λέω Jam, αν ζούσες στην Αμερική θα είχες κάνει περιουσία, και τον κ. Ζαχαρία Βεξ να αυτοκτονήσει απ΄τη ζήλια...[/quote'] χαχαχα !! thanx ! :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 ...ξέρετε ότι υπάρχουν printers (inkjets) που τυπώνουν σε οποιοδήποτε υλικό? Έχω δεί αποτελέσματα και είναι καταπληκτικά...σκέφτομαι κάποια στιγμή να "τυπώσω" ένα σώμα κιθάρας... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Πραγματικά, είναι απίστευτα. :wink: Εμπιστευτική πληροφορία : Σε λίγο καιρό, περιμένω κάτι πολύ-πολύ custom από τα παιδιά ..... Αν μοιάζει με αυτά, θα ντρέπομαι να το πατήσω με το πόδι....θα το πατάω με το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 ...ξέρετε ότι υπάρχουν printers (inkjets) που τυπώνουν σε οποιοδήποτε υλικό? Έχω δεί αποτελέσματα και είναι καταπληκτικά...σκέφτομαι κάποια στιγμή να "τυπώσω" ένα σώμα κιθάρας... Kαι πως ακριβώς θα περάσει το σώμα της κιθάρας από τον εκτυπωτή??? 8O Sorry αν πεταξα μ@@@@@@... :oops: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 ...παίρνει αντικείμενα μέχρι 12 cm ύψος!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις