Προς το περιεχόμενο

bios password


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά που μπορώ να βρω τον κωδικό που έχουν τα bios

τον γράφει πουθενά??

όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατι θα το σπάσω το μπουρδ!@##!@#έλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν μπαίνει το password ούτε το ενεργοποιούν οι εταιρίες.Το πιθανό είναι το κατάστημα που σου στήνει το μηχάνημα να το κάνει αυτό.Ένας συνηθισμένος είναι το 1.Αν δεν είναι αυτό που κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς το reset jumper στο m/b και να το ενεργοποιήσεις για να κάνει reset στα εργοστασιακά.Το κρατάς το jumper στο on για 5 δεύτερα περίπου και μετά το γυρνάς off και είσαι εντάξει(αυτό βέβαια με κλειστό το pc).Συμβουλέψου το manual απο το m/b για να δείς που το έχει αυτό.Αναφέρεται σαν clear CMOS συνήθως στα manual.Δες και το site απο τον κατασκευαστή για σιγουριά.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά με αυτό.Ένα απλό reset του δίνεις.Απλά μην καρφώσεις κανα άλλο jumper και κλαίς μετά.Προσοχή εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

manual βρίσκεις στο ίντερνετ.Αν δεν θυμάσαι μοντέλο και μάρκα της m/b άνοιξε το κουτί και δες στην πλακέτα μέσα.Κάπου το γράφει και μάρκα και μοντέλο.Ψάξε μετά στο site του κατασκευαστή και βρές το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήν παιδεύεσαι άδικα, βγάλε το πισι από το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία του bios (μια στρογγυλή πλακέ είναι πάνω στην μητρική, δεν έχει άλλη) άστο 1-2 λεπτά, ξαναβάλτην και άναψε το. Κατά 100% θα είσαι κομπλέ.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσοχή όμως όταν βγάλεις τν μπαταρία των bios, γτ απ' ότι έχω ακούσει επαναφέρονται οι αρχικές ρυθμίσεις των bios! θα καει τπτ κ θα ψάχνεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου