Προς το περιεχόμενο

T.A.D Tubes!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχως δεν μπορω γιατι τα εχω ΗΔΗ γραψει ολα τα ..αυτοεξηγουμενα και το θεμα με εχει ΤΡΑΓΙΚΑ κουρασει...(ειναι δε απο τα πλεον ''ακομψα" threads του forum και καλο ειναι να ξεχαστει γιατι μονο......πικρα θα φερνει οποτε το ξεθαβουμε απο τη ληθη του..:) ) δες τα δικα μου ποστ μονο οπου εξηγω ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου συνεβει....

φιλικα παντα....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν θέλω να μείνω στην αντιπαράθεση......

Έχει ξανατύχει σε μένα μέσα σε μιά εβδομάδα να "κάψω" 13 EL84, 6 EL504, όλες RSD....

Αν δεν γράφει Sylvania, RCA, GE, Telefunken, Phillips πέτα τες, αν και οι Ultron, E1 δεν υπάρχουν οι Svetlana  κάτι λένε.... αλλά δυστυχώς η Eimac ΔΕΝ βγάζει τέτοιες λάμπες που θέλουμε εμείς.....  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Μου θύμησε εποχές ο συμφορουμίστας με τα μαγαζιά (pop 22watt, Βασίλης κλπ) Παραμένω εξάλλου ενεργός ερασιτέχνης.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Οφφ τώπικ

Μου θύμησε εποχές ο συμφορουμίστας με τα μαγαζιά (pop 22watt, Βασίλης κλπ)

Πήγα σήμερα για πρώτη φορά σε αυτα τα 2 μαγαζιά ψάχνοντας υλικά για το diy noiz ovd του toneless.

Τρελή φάση! Οτι θες λεχει εκει μέσα...ο pop22 είχε κάτι λυχνίες σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου.Τρέλα...

Ρε παιδιά... πάλι σκοτωθήκατε...

Από τη μια έχω προσωπική (προσέξτε, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, σαν άνθρωπος απέναντι σε άνθρωπο) πείρα από συνδιαλλαγές με τον κ. Κουρμπή και έχω μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι με έχουν υπομείνει σαν μαιντανό στο μαγαζί τους στις λίγες φορές που κατεβαίνω Ελλάδα χωρίς μέχρι στιγμής να έχω κάνει καμία σοβαρή αγορά λέει πολλά.

Αν υποθέσουμε ότι όντως ήταν αυτός που έγραψε τα προηγούμενα, εγώ το αποδίδω στην κακή στιγμή ή στην προκατάληψη ενάντια στο know how που μπορεί να έχει ένα φόρουμ (που νομίζω ότι υπάρχει στον κ. Κουρμπή, και που πιστεύω ότι αν ειχε ελάχιστο χρόνο να διαβάσει λίγο το Noiz θα εκπλησσόταν ευχάριστα).

Δεν κρύβω ότι πριν γίνω κι εγώ μέλος του Νοιz είχα ακριβώς την ίδια αρνητική προκατάληψη, η οποία ευτυχώς μετριάστηκε κατά πολύ.

Από την άλλη, τον SF δεν τον γνωρίζω προσωπικά (αν και πραγματικά θα το επιθυμούσα) αλλά τον εμπιστεύομαι σε ό,τι γράφει, έχοντας μάθει να τα περνάω από ένα "φίλτρο" (Fenderόπληκτος, Tonelabόπληκτος, Telecasterάκιας, ιδιόμορφο και κάπως απόλυτο ύφος με CAPS κλπ) μετά από ανάγνωση πάρα πολλών ποστς του. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω, και πιστεύω ότι σύμφωνα με αυτά που γράφει φαίνεται ότι το quality control του κυρίου TAD έχει γίνει προβληματικό, και ότι η αγορά ορισμένων συγκεκριμένων τύπων λυχνιών έχει γίνει λίγο ρώσικη ρουλέτα...

Αλλά τελειώνοντας θέλω να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό: η ζωή είναι ΕΚΕΙ ΕΞΩ κι όχι μέσα σε ένα φόρουμ, για αυτό θα διαφωνήσω με διάφορους φίλους συνφορουμίτες:

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω σκοπό να ψωνίσω ούτε λουρί από τον Κούρμπη. Ούτε εγώ ούτε όσοι μπορώ να επηρεάσω.

Για εμένα μόλις έφαγε ενα μεγάάάάάάλο x από πολλους ενδυνάμει πελάτες του.

Πώς διαμορφώσατε γνώμη χωρίς να έχετε κάνει έστω και μια συνδιαλλαγή μαζί του από κοντά; Tι ειναι αυτός ο ιντερνετικός ρατσισμός περί shitlist, όπως έγραψες odis; Kαι γιατί κάνεις αυτοσκοπό να προπαγανδίσεις την (αστήρικτη) άποψή σου msc; Επειδή το "διάβασες σε ένα φόρουμ"; Nα ρωτήσω κάτι; Tην μουσική μας την παίζουμε κι αυτή σε φόρουμς ή στον έξω κόσμο;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Να απαντήσω φίλε bloody,

Τον κύριο Κουρμπη εγώ δε τον ξέρω.Αν με ρωτουσες τη γνώμη έχω για αυτόν θα έλεγα ''Δεν τον ξέρω ,δεν έχω ψωνίσει απο το μαγαζί του αλλά έχω ακουσει απο πολλους (και φίλους και σε φορουμ) και καλά και κακά λόγια.Κυρίως καλά λόγια.

Αλλά ο τρόπος με τον οποιο μίλησε εδώ ο κύριος Κουρμπης εμένα με πειραξε. Εγώ δε θα μιλουσα έτσι απότομα και με τέτοιο ύφος ούτε σε κολλητό μου ,πόσο μάλλον σε κάποιον που δε ξέρω και που μάλιστα είναι εν δυνάμει πελάτης μου(ο sf μάλιστα αγόρασε απο αυτόν)

Θα μπορουσε να μιλήσει έτσι και σε μένα και σε εσένα.Ας έβγαινε τουλάχιστον να πει ενα συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Και επαναλαμβάνω.Το χ που ειπα σημαινει απλουστατα οτι ο κυριος Κουρμπης σπίλωσε μόνος του με την πράξη του την εικόνα που έχω εγώ για αυτόν (χωρίς να τον γνωρίζω) η οποια ήταν αρκετά καλή.

Εγώ προσωπικά απο τους τρεις μαγαζάτορες που ψωνίζω  δε θα περίμενα με τίποτα τέτοιο ύφος/συμπεριφορά

Πιθανόν σε κάποια στιγμή στο μέλλον να γνωρίσω τον κύριο Κουρμπη,να ψωνίσω απο αυτόν και η γνώμη μου να αλλάξει.

Πιστευω ότι ο κύριος έγραψε ότι έγραψε ..ας πω ''εν βρασμο ψυχής''

Δε θα έπρεπε να πει όμως κάτι ,ένα συγνώμη για την παρεξήγηση ρε αδερφε?

Nαι, όντως Odis. Aλλά ποιος μας διαβεβαιώνει ότι όντως ήταν αυτός;

Δεν θα κάνω τον Φοξ Μόλντερ τώρα αλλά κι εγώ θα μπορούσα κακοβούλως να μπω, να ποστάρω και να υπογράψω πχ ότι είμαι ο... Τρίμης επειδή δεν με εξυπηρετούσαν τη στιγμή που περίμεναν 5 άτομα πριν από μένα (ναι, το έχω δει να συμβαίνει κι αυτό, όπως επίσης και διάφορα άλλα).

Εδώ μπορεί να ποστάρει ο καθένας και να πει το μακρύ και το κοντό του, κι αν δεν απαντήσει ο μαγαζάτορας που θίγεται όλοι λένε "για κοίτα, εδώ κάτι παίζει...". Αυτή η έλλειψη τοποθέτησης μπορεί να είναι ατυχής, αλλά μπορεί απλά και να αρνείται κάποιος να μπει στην διαδικασία της αντιπαράθεσης σε ένα φόρουμ, η οποία η αλήθεια ειναι ότι μπορεί να αποδειχθεί μερικές φορές στείρα. (Φωτεινή αλλά μοναδική εξαίρεση ο διάλογος με τον κ. Στόλλα.)

Εγώ το αναγνωρίζω σε έναν αντιπρόσωπο ή μαγαζάτορα το δικαίωμα της επιλογής της αποχής από αυτήν την αντιπαράθεση, για τον εξής απλούστατο λόγο: τα τελευταία χρόνια που έχουμε καλομάθει με Θωμάδες, Αμερικές κλπ (και πολύ καλά έχουμε κάνει βέβαια), υπάρχει πάντα μια αρνητική προκατάληψη και έχθρα προς τους Έλληνες εμπόρους, ορισμένες φορές δικαιολογημένη, ορισμένες όχι. Οπότε γιατί να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο αν καταλαβαίνει ότι η κατάσταση θα είναι σαν να... καίει κασκόλ του Ολυμπιακού μέσα στην 7; Τι διάλογο να κάνεις αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε μια σφηκοφωλιά;

YΓ. Ουδεμία σχέση έχω με τον κ. Κουρμπή, ούτε βέβαια είμαι ο δικηγόρος του...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Υπάρχει μια εξέλιξη στις EL84 της TAD που αποφάσισα να την ποστάρω στο φόρουμ:

Τυχαία μίλησα με έναν από τους Ολλανδούς τεχνικούς της Koch. Toυ ανέφερα αυτό που ακούγεται, ότι το qual. control της ΤΑD για τις EL84 ίσως δεν τα πάει πολύ καλά τελευταία, και μου είπε ότι πράγματι, είχαν δει αρκετές ΤΑD EL84 να τα φτύνουν, και ότι πριν από 3-4 μήνες άλλαξαν τύπο, και πλέον από την TAD παίρνουν ΕL84 αλλά με military specs.

Ήταν πολύ φιλικός αλλά και σαφής ότι αυτές είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες, και ότι στις δοκιμές που κάνουν σε όλους τους ενισχυτές πριν φύγουν από το εργοστάσιο, τους τελευταίους 3 μηνες που έγινε η αλλαγή είχαν απειροελάχιστα καψίματα (απειροελάχιστα κι όχι μηδέν, που ούτως ή άλλως είναι ανέφικτο παγκοσμίως).

Disclaimer: Aυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι επίσημη ενημέρωση από την εταιρία ή από τον επίσημο αντιπρόσωπο, παρά μόνο μια κατ' ιδίαν συζήτηση. Αν την λάβετε υπόψη, θα πρέπει να το κάνετε στο ανεπίσημο κλίμα του φόρουμ. Οι Κοch παραμένουν εκπληκτικοί ενισχυτές, και η υποστήριξή τους στην Ελλάδα σε όποιο πρόβλημα ΤΥΧΟΝ προκύψει είναι, από όσο γνωρίζω, θαυμάσια.

@bloody_sunday

Επανέρχομαι απλώς επειδή υπήρχε αναφορά στο νικ μου.

Αρνούμαι να υποστηρίξω (με την θετική μου ψήφο / χρήμα,  ή με την αδιαφορία μου / δηλαδή τη μη-μετάδοση της εμπειρίας μου σε φίλους και γνωστούς) οποιονδήποτε έμπορο ο οποίος για να υπερασπίσει το εμπόρευμά του, αντιδρά με τον τρόπο που αντέδρασε ο εν λόγω, στις απλές παρατηρήσεις του SF. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο δεύτερος ήταν απολύτως κόσμιος και ο εν λόγω έμπορος είχε κάθε ευκαιρία να αντικρούσει τις απόψεις που κατατέθηκαν με τρόπο ωραίο και χαλαρό. Νομίζω δικαίωμά μου είναι να ψωνίζω από εμπόρους που επιλέγω και να τους συστήνω ή απορρίπτω αναλόγως - και τα κριτήρια επιλογής μου να είναι αυτά που κρίνω εγώ.

Όσο για το αν ο υπογράφων του ποστ ήταν ο εν λόγω έμπορος, θεωρώ ότι οι πόστερς που έγραψαν προς υπεράσπισή του - ορισμένοι προσωπικοί του γνωστοί - αν μη τι άλλο θα τον / μας ενημέρωναν αν ίσχυε κάτι τέτοιο.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου