Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Ο μεγαλυτερος "λευκος" bluesman θα ερθει επιτελους Ελλαδα! Fri 05/16/08 Thessaloniki, GRE Principle Music Theatre Sat 05/17/08 Athens, GRE Gagarin 205 Live Music Spac http://www.pollstar.com/tour/searchall.pl?Content=A-JOHWIN&StartSearch.x=12&StartSearch.y=8&By=All&PSKey=Y A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 ...πρέπει να είναι κοντά στα 75-80!!!! Τον θυμάμαι στα 1975-80 στα νειάτα μου και δεν ήταν πιτσιρίκι!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 ...πρέπει να είναι κοντά στα 75-80!!!! Τον θυμάμαι στα 1975-80 στα νειάτα μου και δεν ήταν πιτσιρίκι!!! αιγα σιγα! ;D το 1944 γεννηθηκε! λογικο να σου φαινοταν τοτε μεγαλος! εχει περασει παρα πολλα με την υγεια του! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 'Oχι ρε παιδιά και στο Gagarin ο Johnny Winter!!!! Που φτάσαμε ρε γαμώτο ???? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 'Oχι ρε παιδιά και στο Gagarin ο Johnny Winter!!!! Που φτάσαμε ρε γαμώτο ???? :( να εισαι χαρουμενος που δεν τον βαλαν στο rodeo(οχι πως εχω κατι με τον χωρο) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 να εισαι χαρουμενος που δεν τον βαλαν στο rodeo(οχι πως εχω κατι με τον χωρο) Δεν έχεις απολύτως τίποτα με το χώρο; είσαι σίγουρος; Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε μαγαζί....(εννοώ από τα προτοκλασσάτα....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 να εισαι χαρουμενος που δεν τον βαλαν στο rodeo(οχι πως εχω κατι με τον χωρο) Δεν έχεις απολύτως τίποτα με το χώρο; είσαι σίγουρος; Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε μαγαζί....(εννοώ από τα προτοκλασσάτα....) εχω παει μονο σε δυο Live κ μου αρεσε ο ηχος! δεν τρελαθηκα αλλα ηταν καλα! απλος το ειπα γιατι ειναι πολυ μικρος για εναν καλλιτεχνη οπως ο Winter! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Πωπωωωωωωωωωωω καλή φάσηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! Η τρίτη μπυροποσία του noiz θα γίνει εκεί!!!!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά αυτός απ'ότι θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια δεν την πάλευε καθόλου, ούτε κιθάρα δεν μπορούσε να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Ελατε στο πρωτο session στη Θεσσαλονικη... Λογικα, θα εχει πιο πολλες δυναμεις. :o και το Principal εχει καλουτσικη ακουστικη. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση