Προς το περιεχόμενο

YAMAHA SG1000s


Jethro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι, γεια σας.

    Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα παλιό μοντέλο solid body, τη Yamaha sg1000s (http://www.promenademusic.co.uk/details.asp?sku=459).

  Τη βρήκα κάπου μεταχειρισμένη (δεν ξέρω τιμή ακόμη) και λίγο που τη δοκίμασα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Γενικά είμαι Fender - ακιας αλλά χρειάζομαι για studio χρήση κυρίως ήχο humbucker.

 

1. Πόσο κοντά μπορεί να σταθεί στον ήχο και το γενικότερο feeling μιας Les Paul standart (που πραγματικά θα ήθελα αν μου έφτανε το budget);

2. Να της αλλάξω μαγνήτες κι αν ναι, ποιους προτείνετε για ήχο παρόμοιο με τη Les Paul;

3. Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση (κάτι ψιλοχτυπηματάκια). Ποια τιμή νομίζετε ότι  θα ήταν κατάλληλη;

4. Να κρατήσω - μαζέψω λ7 για κάτι καλύτερο σε διπλούς;

 

    Δεν έχω κάποιο πολύ συγκεκριμένο ηχητικό πεδίο που θέλω να καλύψω, ασχολούμαι κυρίως με ηχογραφήσεις (όχι γαβ-γαβ) και οι "δικές μου" στιγμές είναι κλασσικό ροκ και κάποια πιο "φρέσκα" μονοπάτια (ασαφές, το ξέρω αλλά... καταλάβατε περίπου νομίζω.

 

Όποιος ξέρει κάτι για την εν λόγω κιθάρα, παρακαλώ ας βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους και σας εύχομαι καλή και ποιοτική χρονιά.

The light was yellow, sir...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαζεψε λεφτα για κατι καλυτερο και πες μου που ειναι η sg για να την παρω εγω! ;D ;D.....την δεκαετια του '80 η yamaha ειχε μεγαλη γκαμα απο sg's με ακριβοτερη την sg2000 που τοτε χρησιμοποιουσε και ο Santana....η sg1000 ηταν μαλλον "μεσαιο" μοντελο γιατι αν θυμαμαι καλα υπηρχαν και οι φτηνες sg οι οποιες ειχαν τριψηφιο νουμερο μετα το sg: sg700,sg300....sg...ουτε κι εγω θυμαμαι τωρα στην τυχη τα γραφω τα νουμερα .....στο ebay δινονται πανω απο 1200 δολλαρια (μιλαμε παντα για τις made in japan sg1000s δεκαετιας '80)....σας αφηνω ομως τωρα γιατι ο καινουριος χρονος πλησιαζει επικυνδυνα.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! :) :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου