science Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Χαιρετω τους νοιζαδες και εύχομαι σε όλους μια υγιή και δημιουργική χρονια!Λοιπον μπαινω γρηγορα στο θέμα!Ενα φιλαρακι χρειαζεται ηλεκτροακουστικη γυρω στα 300-350!Την θελει κυρίως για ακόρντα!Λαικού ρεπερτορίου προγραμμα!Αν μπορείτε προτείνετε και συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία θεωρείτε value for money!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Cort, για πριμαριστό και bright ήχο, και Norman, για μπασαριστό και γεμάτο ήχο.. http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=661 O Λογοθέτης είχε και κάτι Norman στα 380, αλλά δεν τις βρίσκω στο σάιτ... Ως κάτοχος μιας, σου τις συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι από τα καλύτερα value for money!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 ...."bluessssss!!!"Άσχετο:κι εγώ μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 καποιος αλλος να βοηθησει... bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hantzeneker Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Φιλαρακι, εγώ έχω μια STAGG SW-203CE που την πήρα με τα μισά λεφτα και έχει ικανοποιητικό ήχο. πές του φίλου σου να παει να τη δεί και αν του κάνει.... Το καλό είναι πως τα λεφτά είναι λίγα και μπορείς άνετα να τη σπάσεις στο τέλος για εφέ ::)... Πλάκα κάνω. http://www.stollas.com/viewProduct.asp?productID=157 ΠΡΟΣΟΧΉ!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΚΑΤΆΣΚΟΠΟΙ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Είχα ακούσει μια mini-jumbo cort SFX-5 που μου είχε αρέσει πολύ και στο παίξιμο αλλά και στον ήχο. Γύρω στα 600 ευρώ έκανε στη Θεσ/νίκη. Στον Thomann ήταν πολύ χαμηλότερη η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση