Προς το περιεχόμενο

Πίνακας συμμετοχής

  1. cos_dr

    cos_dr

    Μέλος


    • Βαθμοί

      3

    • Αναρτήσεις

      13.518


  2. nikodemos

    nikodemos

    Guru


    • Βαθμοί

      2

    • Αναρτήσεις

      1.499


  3. Superfunk

    Superfunk

    Solist


    • Βαθμοί

      2

    • Αναρτήσεις

      47.089


  4. Spyros Delta

    Spyros Delta

    Μέλος


    • Βαθμοί

      2

    • Αναρτήσεις

      6.285


Δημοφιλές περιεχόμενο

Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 06/10/2021 σε όλα

  1. καλημέρα σε όλες και όλους, μόλις ανέβασα στο κανάλι μου στο YouTube ένα βίντεο σχετικά με την δημιουργία επεξεργαστικών αλυσίδων κατά την ηχογράφηση και την σημασία, επιλογή και χρήση των προενισχυτών μικροφώνων. Το βίντεο είναι σχετικό με την ηχογράφηση τυμπάνων παρ'όλα αυτά τα συγκεκριμένα θέματα που πραγματεύεται εμπίπτουν στο σύνολο των φυσικών οργάνων και την διαδικασία ηχογράφησης τους. Στο κανάλι μου μπορείτε να βρείτε επίσης και τα υπόλοιπα αντίστοιχα βίντεο που εξετάζουν τα επόμενα στάδια της αλυσίδας (ισοστάθμιση και δυναμική επεξεργασία) καθώς και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα θεματα για recording, mixing κλπ. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και χρήσιμο, τα σχόλια (τόσο εδώ όσο και στο κανάλι) είναι πάντα ευπρόσδεκτα, όπως φυικά και το να πατήσετε το subscribe
    2 βαθμοί
  2. Καλα το επαιξε και ο νεαρος. Απλα στο tapping δεν κανουμε σηκωμα με το δεξι χερι, αλλα με το αριστερο κανονικα και με πατημενη απλα τη χορδη με το δεξι. Κανει τη ζωη του δυσκολη χωρις λογο.
    2 βαθμοί
  3. εγώ κάνω διαλειμματική δίαιτα (20/4 τις καθημερινές & 16/8 τα ΣΚ ) και εχω γινει σαν τον Nick Cave μεσα σε 4 μηνες οποτε τρωω οτι θελω (εκτος junk επεξεργασμενων αηδιων που ετσι κι αλλιως δεν ετρωγα ποτε )
    1 βαθμός
  4. Δεν υπάρχουν λόγια από εμένα. Απλά αγάπη και υπόκλιση.
    1 βαθμός
  5. Ωραίο όπως πάντα, με πολύ ζεστό, μεστό ήχο και αξιοζήλευτη ενορχήστρωση και εκτέλεση που έχει ακριβώς ότι χρειάζεται, όλα τα μέρη παιγμένα με αξιοζήλευτη oρθότητα, μέχρι και το glissando στο hammond, textbook.
    1 βαθμός
  6. Ωραίο όπως πάντα, με πολύ ζεστό, μεστό ήχο και αξιοζήλευτη ενορχήστρωση και εκτέλεση που έχει ακριβώς ότι χρειάζεται, όλα τα μέρη παιγμένα με αξιοζήλευτη oρθότητα, μέχρι και το glissando στο hammond, textbook.
    1 βαθμός
  7. Βασικα οταν την αρχισεις και την καταλαβεις σκεφτεσαι :"μα τι ΛΑΛΑΚΑΣ που ημουν μια ζωη....."
    1 βαθμός
  8. το θέμα είναι πολύ καλά. Είμαι όμως περίπου εκεί που λεει ο Γιάννης. Αφ ενός ο ήχος του συνθι είναι πολύ παλιομοδίτικος, μου φέρνει από ήχο Jarre έως ταινίες του Κονιτσιώτη. Πιστεύω ότι θέλει ψάξιμο στην επιλογή. Ίσως όχι συνθετικό ήχο, αλλά κάποιο sample. Ακκορντεόν ίσως, φλάουτο ίσως....
    1 βαθμός
  9. Σωστά όλα και πιθανές επιλογές, αλλά σε αυτή τη φάση θα ήθελα κα μια γνώμη από όποιον έχει χρησιμοποιήσει το hb.
    1 βαθμός
  10. Tρομερός!Και απο ηχο και απο εκτελεση και απο ιδεες και απο τα παντα ολα!!!Ευγε!!!
    1 βαθμός
  11. Παίδες μελεταω το solo του delta.... Έχει μέσα τις Παναγιας τα μάτια... Τεχνικό,με δύσκολα μέρη που δεν τα παίρνεις χαμπάρι αμέσως, και πολύ ωραία δομημένο. Είναι απίστευτος!!!! Master.......
    1 βαθμός
  12. Ενα "short & sweet" κομμάτι που εγραψα πρόσφατα
    0 βαθμοί
  13. Εγώ ... μόνο ένα γεύμα κατά τις 3 το πρωί. Όλη μέρα καφέ, και από το βράδυ .... κρασομπυροτσίπουρα μέχρι το φαγητό. Αν το είχες γράψει αυτό στο θέμα που είχες ανοίξει περί προσωπικών προβλημάτων, δεν θα είχε φτάσει τόσες σελίδες. Αντί για ψυχοθεραπευτή, θα σε έστελνα σε μια καλή κάβα να πάρεις μπύρες, κρασιά και τσίπουρα, και θα το είχαμε λύσει το θέμα με δύο post.
    0 βαθμοί
  14. Γυμναστική με challenging ένταση τουλάχιστο μια ώρα και 4-5 φορές την εβδομάδα, τρώμε από όλες τις τροφές αλλά με μέτρο, πίνουμε νερό, δεν καπνίζουμε, ξεκουραζόμαστε, fasting είναι μια καλή τεχνική αλλά φυσικά όχι με υπερβολές και κάτι βασικό. Υπάρχουν και τα γονίδια. Κάποιοι είναι πιο προικισμένοι. Εγώ έκανα καταχρήσεις και χάλασα τις εξετάσεις μου. χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Αλλά έχω περάσει από παρατεταμένες εποχές SUPERMAN και ΚΣΕΡΩ. Και φυσικά αν θέλετε κοιλιακούς τούβλα και χαμηλό body fat, μην παραμυθιάζεστε. ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ αλλά με μέτρο και παρακολούθηση, και από αυτά ΚΣΕΡΩ Βέβαια μπορεί να καταλήξετε ένα πολύ ωραίο και γραμμωμένο ΠΤΩΜΑ αλλά έτσι είναι αυτά.
    0 βαθμοί
  15. Μαζεψα τα πιο "βαρια"-λεμε τωρα,ολα ροκενρολια ειναι-και τα εκανα αλμπουμ. Παρεα με Μαυριδη @Terry RoscoeBeck5,Fasion @fusiongtr και Ορεστη Βαβιτσα(εξ Αυστριας στο πιανο). Τους ευχαριστω πολυ,ξανα. Το λιγοτερο που μπορω. Ευχαριστω και την "παπια" για τα ποδια στο εξωφυλλο. Και τη μπυρα επισης... Αυτα.... Hot legs and alcohol by The Voor
    0 βαθμοί
  16. Εκανα ενα φεγγαρι διαλειμματικη, σε σχετικα ευκολο μαλιστα βαθμο (το 16/8 που λεει ο SF) και ειχα δει οντως αποτελεσματα, νομιζω πρεπει να ξαναρχισω να κοβω τα πρωινα σιγα σιγα... Τελος παντων παω να μαγειρεψω κανα κινεζικο και απο Δευτερα βλεπουμε
    0 βαθμοί
  17. χοντρα,χοντρα και υπεραπλοποιημενα...τα ΠΑΝΤΑ ειναι ΙΝΣΟΥΙΛΙΝΗ...οσο δεν τρως ΔΕΝ την τριγκαρεις και καις (μετα τις 10-12 ωρες νηστειας, οσο περισσοτερο κινείσαι και αθλεισαι τοσο πιο γρηγορα ερχεται η "καυση λίπους" ) ΜΟΝΟ λιπος.....οσο τρως συχνα τοσο την τριγκαρεις και μαζευεις λιπος... 20/4: 20 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 4 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) 16/8 : 16 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 8 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) το φαγητο πρεπει να ειναι REAL FOOD χωρις επεξεργασμενους υδατανθρακες (τυρογαριδακια και τσιπς οχι δηλ ...) για ΠΟΛΥ γρηγορα αποτελεσματα (massive fat loss) που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι sustainable πρεπει να τρως 70% λιπος,20% πρωτεϊνη και 10% υδατανθρακες. (το εκανα την πρωτη εβδομαδα και εχασα 3 κιλα λιπος αλλα ζοριστηκα) εγω προτιμω κατι που να μπορω να κανω σε ολη μου την ζωη οποτε τρωω με μετρο τα παντα αλλα παντα ποιοτικο φαγητο (χανω σταθερα 1,5 κιλο λιπος την εβδομαδα) βασικα τρως οπως ειναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ να τρωει ο ανθρωπος και οχι οπως ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΖΜΟΣ και η υπερκαταναλωση τον υποχρεωσε..... Για να μαθεις τα ΠΑΝΤΑ με επιστημονική εξηγηση δες τον δασκαλο :
    0 βαθμοί
  18. αγαπημενη προβατινα..(μπουτι)
    0 βαθμοί
  19. θα ήθελα, έναν απ αυτούς.... ή να μου παίζει ακόρντα ή να του παίζω εγώ. μετά ξυπνάω...
    0 βαθμοί
  20. ψώνισα λοιπόν αυτήν https://zaxosmusic.gr/product/minotaur-suede-camel/ και ξεκίνησα τα b-bender μαθήματα. Το μυστικό της υπόθεσης (για όσους ασχοληθούν με μπιμπέντερ-χλωμό το κόβω) είναι η ζώνη να είναι σουέντ και να την βάλεις ανάποδα, δηλαδή η καλή μερά του σουέντ να ακουμπάει στον ώμο σου. Ιδίως με πουκάμισο κοτλέ που φοράω τώρα, γραπώνει και είναι ακλόνητη. Οπότε ανεβοκατεβάζεις μέχρι να κουλαθείς. Εβαλα και τον κατάλληλο δίσκο από τον πρώτο διδάξαντα και ....Nashville....εεεερχομαι! (καλά μην το παίξετε στο στοίχημα οι φανατικοί)
    0 βαθμοί
  21. αλλος ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ απο εκει
    0 βαθμοί
  22. Κατά φωνή. Φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και χταπόδι.
    0 βαθμοί
  23. Φάβα με την ,όχι πλέον, μυστική συνταγή του SF. Ξεκινάμε με την καλύτερη φάβα της Ελλάδας, και άρα της γης. Eχουμε stand by 2 κρεμμύδια, τριμενο κοριανδρο,κιμινο,καπνιστή πάπρικα και καγιεν. Καραμελωνουμε καλά τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο όλα τα μπαχαρικά, λίγο αλάτι και μια κουταλιά ζάχαρη Προσθέτουμε την καλά πλυμένη και καθαρισμενη φάβα και ρίχνουμε μια γύρο βόλια Προσθέτουμε, για 500 γραμμάρια φάβα, 1,5 λίτρο νερό, ένα ζωμό κότας και ανακατεύουμε Μόλις πάρει βράση σκεπάζουμε και κατεβάζουμε σχεδόν στο μηδέν τη φωτιά ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. Μετά από μια ώρα ξεσκεπαζουμε ,μπιμαρουμε,ελέγχουμε για αλάτι και αφού την αφήσουμε καμμια ώρα να πήξει σερβίρουμε, όπως με όλα τα όσπρια, με ρύζι και φρέσκο ελαιόλαδο. Αν ειμαστε και ΜΠΡΟΥΚΛΗΔΕΣ τρωμε και μια Ρέγγα Καπνιστή μαζι.
    0 βαθμοί
  24. εχει παρει το bird εδω και δεκαετια....γυρισε ομως ολη την Ελλαδα και δεν επαθε τιποτα για μια 15ετια.... ζυγιζε καμμια 45αρια κιλα και αλλα 20 το flight case.....χεσμεσ.... τρομερος ενισχυτης
    0 βαθμοί
  25. My ex-pride and joy (all 1000 kg of it....)
    0 βαθμοί
  26. Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Μετά από επικοινωνία μέσω mail - παραγγελία και αποστολή, παρέλαβα επιτέλους σήμερα μετά από πολλή υπομονή το σετάκι μου από Q pickups! Ήρθε όπως ακριβώς το ζήτησα: Σετ Gilmour με τη διαφορά ότι ο bridge (ssl-5 style) θα έχει 3 καλώδια, δλδ ένα normal και ένα hot output. Οι μαγνήτες ήρθαν σε ξεχωριστό φακελάκι ο καθένας με νάϋλον φυσαλίδες, όλοι μαζί σε δεύτερο μεγαλύτερο και μέσα σε τρίτο ακόμα μεγαλύτερο, όλοι με φούσκες αέρα. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι ο εξωτερικός φάκελος έφτασε σκισμένος και φανερά ανοιγμένος, αλλά η υπάλληλος ΄ήταν ειλικρινής και πολύ ευγενική πράγμα που εκτίμησα και δεν έδωσα παραπάνω έκταση. Μου είπε ότι έτσι ήρθε από το αεροδρόμιο και ότι προσπάθησαν να το ξανακλείσουν με διάφανη φαρδιά ταινία στη Ζάκυνθο. Τέλοσπάντων, Άνοιξα μπροστά της και αφού είδα τις εσωτερικές συσκευασίες απείραχτες, τσεκάρισα τους μαγνήτες και αποχώρησα. Εδώ να πω ότι ο φάκελος ήρθε συστημένος και παρέλαβα ο ίδιος με ταυτότητα. Τα στοιχεία αποστολής όπως τα έστειλα στο e-mail παραγγελίας, τυπωμένα σε αυτοκόλλητο. Ενημέρωσα τον tiho για όλα αυτά και εντός 10 λεπτών μου απάντησε ότι λυπάται για το συμβάν. παραθέτω μερικές φώτο από τους μαγνήτες. Ο bridge ξεχωρίζει από τα 3 καλώδια εκ των οποίων το κίτρινο είναι το hot output ενώ το λευκό το normal output. Ο middle είναι αυτός με τη γκρι απόχρωση ενώ ο neck επίσης μαύρος. Εν κατακλείδει, κάμποσες φώτο από το pickguard της Strat Plus μαζί με τα υπόλοιπα παρελκόμενα και 2 Alpha Pot 250-άρια, αφού "έστειλα" όλη την φθηνοκινεζίλα που υπήρχε πάνω της. ...και τώρα έχω να κάνω αυτά τα δύο σχεδιαγράμματα, πράξη.
    0 βαθμοί
  27. Να μου έλεγες "μπύρα" να το καταλάβω, αλλά νεράκι?
    0 βαθμοί
  28. Εγω δεν σηκωνω ποτε με το δεξι γιατι δεν εχει την ικανοτητα για καλα βιμπρατα εκτος απο την ακριβεια στο Tuning που εχω με το αριστερο χερι στα σηκωματα. Οπως και να εχει το αριστερο εχει μαθει καλα τη δουλεια. Γιατι να παιδεψω και το δεξι?
    0 βαθμοί
  29. Εκτός κι αν θέλουμε την ώρα που το δεξί σηκώνει, το αριστερό να μετακινηθεί σε άλλη νότα/χορδή που να ακουστεί χωρίς χρονική υστέρηση. Να τα λέμε και αυτά ...
    0 βαθμοί
  30. 0 βαθμοί
  31. Φοβήθηκα να το φορτώσω με άλλα όργανα ή με περισσότερες φράσεις στο μπουζούκι και την κιθάρα. Όμως έχεις δίκιο είναι πολύ λιτό ως προς την ενορχήστρωση. Το μπουζούκι έπρεπε να τα φτιάξω καλύτερα. Όσο το ακούω με χαλάνε διάφορα και ως προς τους χρόνους αλλά και ως προς την εκφραστικότητα /τονισμό. Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου!
    0 βαθμοί
  32. Σήμερα έμαθα για την Bebop κλίμακα (έκανα, επιτέλους, ιδιαίτερα μετά από 2 χρόνια), με την οποία ασχολήθηκα και πρώτη φορά. Θυμίζει πολύ την μπλουζ κλίμακα, η οποία έχει μια έξτρα περαστική νότα, απλά η νότα εδώ είναι διαφορετική. Δοκίμασα σε C major, σε μια θέση μόνο (στο 5ο τάστο), ώστε να συνηθίσω λίγο τη έξτρα νότα. Αν και βαράω πολλές νότες, νομίζω ακούγεται ωραία. test bebop.mp3 Σκοπός, σε πρώτη φαση, είναι να μάθω και τις υπόλοιπες θέσεις, και τονικότητες. Έπειτα, θα συνεχίσω με περισσότερες νέες κλίμακες. Θέλω να δίδω τζαζ πινελιές στο παίξιμο μου, όπου αυτό είναι δυνατό. Όρεξη να υπάρχει...
    0 βαθμοί
  33. it's practise Αλλα δεν σταματας οταν το παιξεις σωστα. Σταματας οταν δεν μπορεις και να θελεις, να το παιξεις λαθος. .
    0 βαθμοί
  34. Ειναι αντιδιαφημιση για Helix, Fractal, Kemper κτλ κτλ... Ποσο χρονων ειναι το Pod HD500 κοντευει δεκαετια? Ποσο καλυτερο ηχο να βγαλει κανεις??
    0 βαθμοί
  35. επιλέγω ep, υποστηρίζω ότι πρέπει να υπάρχει και σε φυσική μορφή (έστω λίγες κόπιες για φίλους), και θα σκεφτόμουν και video. σε αυτά έχω καταλήξει, γιατί έτσι αντιμετωπίζω και εγώ (πλέον) τη μουσική σαν ακροατής/καταναλωτής. δλδ: -αν δω/ακούσω κάτι που μου αρέσει (single) θα ψάξω να βρω τι άλλο κάνει ο δημιουργός. αν βρω λίγα και καλά (relevant) μάλλον θα επιστρεψω, αν πρήζει (ινφλουενσερ) μάλλον θα τον ξεχασω. -αν πετύχω περιποιημένο cd/βιβλίο σε βιβλιοπωλείο/καφενείο είναι αρκετά πιθανό να το αγοράσω. Και έχω πετύχει καλά πράγματα, δεν το κάνω μόνο "για το σαπορτ".
    0 βαθμοί
  36. Δεν κρατήθηκα, πέταξα στο ζωμό ένα φλιτζάνι ρύζι και έγινε πιλάφι Θεϊκό!
    0 βαθμοί
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου