Προς το περιεχόμενο

gkourmoul1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9.407
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    88

gkourmoul1 ήταν Μέλος της ημέρας 4 Μαΐου

gkourmoul1 είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Alt. Rock
    Blues
    Classic Rock
    Hard Rock
    Rock
  • My Band(s)
    Triple Trouble
  • Day job
    Τουρισμός
  • Soundcloud
  • Τόπος
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

12.126 προβολές προφίλ

Συμμετοχή gkourmoul1

  1. gkourmoul1

    "Charis" - gkourmoul1

    Ευχαριστώ Πανο! Θα δω το ταμπούρο μήπως βρω κάποιο πιο ταιριαστό στο ίδιο ύφος. Τώρα που το άκουσα και στο αμάξι, είδα ότι το μπασο σα να θέλει ψήλωμα.
  2. Ένα πρόχειρο βιντεάκι. Στο τέλος παίζω λίγο με ρίξιμο vol και δυναμικές att.Hfnsdvpx5PB4cqVBOBy4oYoKLBbbiC6xBxdXDCzVPoI.mp4
  3. Έχει διαφορετικό ήχο από την κλασική τελε, προφανώς. Αλλά έχει το δικό της χαρακτηριστικό τόνο, κάτι μεταξύ gretsch και telecaster. Κλασικες τελε έχω για όταν θέλω πιο παραδοσιακό ήχο. Με μπερδεύεις για άλλον…
  4. Είναι κάπου λιγότερο από 1Κ πιο hot από τους tv jones. Βγάζουν κάπως πιο hairy καθαρά, αλλά μου αρέσει παρά πολύ αυτό που ακούω, και που αισθάνομαι στο χέρι. Μεχρι και ο neck, που πολλοί τον κατηγορούν ότι είναι muddy, σκοτεινός κλπ, έχει έντονη ατάκα, όγκο και presence. Ίσως βοηθά και ρύθμιση που έκανα στους πόλους με τα ύψη.
  5. gkourmoul1

    "Charis" - gkourmoul1

    Ήρθε προ ημερών ο σύντεκνος ο Χάρης (μουσικός παραγωγός/dj), κάτσαμε μπροστά στο pc (εκείνος στα πλήκτρα και εγώ στην κιθάρα) και αυτοσχεδιάζαμε/τζαμάραμε για κάμποσες ωρες. Προς το τελος της βραδιάς εγραψε τα πλήκτρα που ακούγονται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην έκατσε να το συνεχίσουμε και να το ολοκληρώσουμε παρέα, αλλά φρόντισα να μη χαθεί η ευκαιρία. Έβαλα τύμπανα, κιθάρες, μελωδίες με συνθ, κάποια εφέ από πίσω και ...έτοιμο.
  6. Σας ευχαριστώ όλους. Κανονικά, φοράει vintage saddles, όπως εκείνα μιας τυπικής στρατ. Το σώμα ήρθε χωρίς αυτά, όποτε έβαλα κάτι περισσευούμενα ατσάλινα βαγωνακια που είχα στο συρτάρι. Ο ήχος είναι απόλαυση. Παρά πολύ δυναμικοί μαγνήτες οι fidelitron.
  7. gkourmoul1

    Out of the water

    Πολύ ωραίο Νικ! Κάτι μου ακούγεται παράξενο στο 3.17, κατα τη αλλαγή μελωδίας.
  8. Εδώ και κάμποσούς μήνες κυκλοφορούσε η αγγελία ενός μαύρου σώματος cabronita (μαζί με ηλεκτρικά) στο νόιζ. Έστειλα, λοιπόν, μήνυμα και κατέληξα να ανταλλάζω ένα πετάλι που μου περίσσευε με το body αυτό. Ταυτόχρονα παραγγειλα ένα roasted μανίκι από musicstore (22 ταστα, jumbo frets), και ένα σετ gretcsh filtertrons για να αντικαταστήσω τους (θεωρητικά) υποδεέστερους fender fidelitron. Το musicstore χθες μου έστειλε (ως συνήθως) άλλα ντ' άλλων (μανίκι με 21 ταστα medium jumbo, και ένα προβληματικό μαγνήτη). Το μανίκι μου άρεσε και το κράτησα (το άθλιο πλαστικό nut αλλάχτηκε με κοκκάλινο). Οι μαγνήτες πάνε για επιστροφή και δεν θα παραγγείλω άλλους, διότι -απλά- οι fidelitron τα σπάνε! Η κιθαρα ειναι αρκετά ελαφριά (κάτω από 3500γρ), είναι πολύ ευκολόπαιχτη και "κουδουνίζει" όσο λίγες που έχω ακούσει. Λίγο το ash body, λίγο οι bright και low output μαγνήτες, λίγο το ποιοτικό maple μανίκι, ο ήχος και το σκάσιμο είναι το κάτι άλλο. Δεν θα πειράξω απολύτως τίποτα στην κιθάρα αυτή. Καθαρίζει υπέροχα και έχει εναν strat like σκάσιμο στη θεση neck. Ο bridge μαγνήτης είναι πολύ bright και κόβει/ράβει παντού. Γενικότερα, είναι πολύ πιο low output ο ήχος σε σχέση με ένα σετ τυπικών paf, λίγο πιο hot από έναν medium output single coil. Παίζει σχεδόν τα πάντα, έχοντας εξαιρετικά καθαρά και βρώμικα. Εκπληκτικό note definition. Φεντεροήχος με πεταλια cabrofender.mp3 Πλεξοήχος με πεταλια cabroplexi.mp3 Μοντέρνος μαρσαλοήχος με πεταλια cabrojcm.mp3
  9. gkourmoul1

    Ποια είσαι

    Συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα η ειλικρίνεια του "μου αρέσει/δε μου αρέσει", και ειδικά όταν αιτιολογείς την άποψή σου και εξηγείς γιατί σου άρεσε/δε σου άρεσε. Και προφανώς εκφράζεις αποκλειστικά τη δική σου άποψη. Δεν θα μπορούσε να συμβει διαφορετικά, άλλωστε. Καποιοι δεν αιτιολογούν καν, και πετάνε έναν χαρακτηρισμό "σκουπίδι". Και αυτό σεβαστό, και όσο αιχμηρό και στα όρια του προσβλητικού και εάν είναι, παραμένει η προσωπική τους άποψη.
  10. gkourmoul1

    Freddie's Shuffle

    Σούπερ! ivory tulip?
  11. Για τα βρώμικα μιλώ. Τα καθαρά του δεν πολυθέλουν ρύθμιση. Με το καλημέρα είναι όμορφα. Τα βρώμικα εξ πρώτης όψεως δεν είναι καλά. Εάν ασχοληθείς μαζί τους, μπορείς να τα φέρεις σε καλο σημείο, νομίζω.
  12. Μια άλλη διαφορά είναι ότι σε έναν λαμπατο βγάζεις πολύ εύκολα καλο ήχο. Όλα στη μέση και παίζει άψογα. Για να βγάλεις αντίστοιχα καλο ήχο με το ψηφιακό, εάν τα καταφέρεις, πρέπει να ξοδέψεις πολύ χρόνο για ρύθμιση πολλών παραμέτρων. Δεν είναι η ευκολότερη δουλειά.
  13. gkourmoul1

    Weeks on end

    Σειρά με τη Σαττι είμαστε….
  14. Θα διάλεγα έναν απαρχαιωμένο πχ ac15 έναντι οποιουδήποτε ψηφιακού ενισχυτή. Αλλά για την κατάλληλη χρήση…
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου