Προς το περιεχόμενο

τι δυνατοτητες εχω με τα κατωθι μηχανηματα?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να σας κανω μια ερωτηση που μου ανεφερε μια καθηγητρια μουσικης.μου ειπε να αγορασω μονο pc και μιντι κοντρολερ,και οτι τα sinth κανουν δουλεια αλλα περιορισμενη.μου ειπε οτι με το pc,μπορω να εχω οτι ηχους θελω, να φτιαχνω οτι ρυθμο θελω και να τα ηχογραφω.ολα αυτα παραλληλα μπορω να τα παιζω σε Live με τη χρηση σκληρου δισκου,ενοειτε η υπαρξη καλης εξωτερικης καρτας ηχου σε συνδιασμο με laptop.τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο το σχεδιο?ααα και κατι τελευταιο, η χρηση drum machine αλλα hardware που εχει ετοιμους ρυθμους, ειναι καλη??

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τα λέει. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο να μάθεις να δουλεύεις μουσικά το PC σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

 

Η χρηση drum machine αλλα hardware που έχει έτοιμους ρυθμούς, ειναι καλη, αν σου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται και ο τρόπος που προγραμματίζεται (πάντως στο pc υπάρχουν πάρα πολλά drum machine, beat boxes, beat manipulator κτλ).

 

Φιλικά,

Terumi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε Terumi ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον,δηλαδη πιστευεις οτι αν παρω ενα synth με καλους ηχους και το συνδιασω με pc και προγραμματα ισως ναναι το καλυτερο ε? τα drum machines ομως του pc (software),ειναι καλα σε αποδοση,ηχους και προγραμματισμο?κυριως με ενδιαφερει το ροκ απο ελληνικο και ξενο,αλλα και τα λαικα,απο ελαφρια μεχρι σκυλαδικα,για live αλλα και σντουντιακες ασχολειες.εσυ τι θα προτεινες σε ολα αυτα?

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μάθεις καλά τα μουσικά προγράμματα στο pc μπορείς να κάνεις θαύματα... υπομονή να έχεις μόνο και όρεξη για δουλειά. Όλα τα άλλα έρχονται.

www.pramnos.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Οσον αφορα το σπιτι συμφωνω με την καθηγητρια σου,για live ομως ακομα ειναι πολυ επικινδυνα τα πραγματα.Μπορει να κολλησει ανα πασα στιγμη οσο καλο setup και να εχεις.Γιαυτο καλο ειναι οταν πας για live να εχεις παντα ενα synth για καβατζα!Βεβαια το καθε πληκτρο εχει την πρωσοπικοτητα του και γουσταρεις να το βλεπεις διπλα σου,με το pc χανεται αυτο το συναισθημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου