sn6111 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 παιδια καλημερα.σημερα εβαλα ενα decal στην tele μου πανω στη χορδιερα και θελω να μου πειτε με τι να το περασω απο πανω γιατι αρχιζει να ξεκολαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 με αρκετα στρωματα βερνικι ετσι ωστε να μεινει για μια ζωη. κοιταξε στο θεμα 'mighty mite guitar parts' να δεις μερικες φωτο απτο μπρατσο μου που περασα το headstock βερνικι πανω απτο decal ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 να κανω μια ερωτηση.πανω απο το decal στο headstock να βαλω βερνικι η λουστο?φανταζομαι ομως οτι σε σπρευ θα υπαρχει. κατι ειχα ακουσει οτι το βερνικι βγαινει και σε χρωματα.υποθετω ομως οτι το διαφανο θα πρεπει να ζητησω. δεν θα φαινεται ομως διαφορα στη γυαλαδα μεταξυ του headstock και του υπολοιπου μπρατσου? παιδια χιλια συγνωμη που σας ζαλιζω σας ευχαριστω νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 θα παρεις διαφανο βερνικι σε σπρει. το υπολοιπο μπρατσο εχει ηδη βερνικι απτην μανα του? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 το υπολοιπο μπρατσο δεν φαινεται να εχει βερνικι γιατι θα γυαλιζε αλλιως.οποτε πρεπει να το περασω ολο?δεν θα φαινεται μετα το γυρω γυρω του decal,το διαφανο χαρτακι?α,και ποσο κανει το συγκεκριμενο βερνικι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 αν περασεις αρκετα στρωματα βερνικι δεν φαινεται. περιπου 5-6 ευρω αν δεν κανω λαθος προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 μηπως ομως πρεπει να περασω βερνικι και το υπολοιπο μπρατσο για να μην φαινεται διαφορα? σ'ευχαριστω πολυ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Τι ταστιέρα έχεις? Άν είναι rosewood είναι λίγο δύσκολο να βάψεις όλο το μπράτσο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις να μασκάρεις με χαρτοταινία τα πλαινά του headstock και να βάψεις μόνο το πάνω μέρος του. Αν είναι maple η ταστιέρα μπορεις να βερνικώσεις ολόκληρο το μπράτσο. Πάντως να ψεκάσεις πολλές αλλά ελαφριές στρώσεις βερνικιού για να στρώσει ομοιόμορφα. Good Luck! Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 ακριβως οπως τα λεει ο φιλος St4rg4z3r αυτό έκανα και εγώ, πέρασα βερνίκι μόνο την επάνω όψη του headstock, μονώνοντας τα πλαϊνά με ταινία. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεις βεβαια και να παρεις ματ διαφανες βερνικι και να περασεις μονο το headstock ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση