Προς το περιεχόμενο

Σύστημα για ακουστική??


science

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται!Θα ήθελα τα φώτα σας..Έχω μια ακουστική κιθάρα και θα ήθελα να της βάλω ηλεκτρίκο σύστημα!Η ερώτηση ειναι τι?Δε θέλω να ξεφύγω πάνω απο 200 ευρώ εκτος κι αν μιλάμε για τρελή δια φορά στον ήχο.Μου έχουν προτείνει διάφορα όπως lr baggs,fishman.schertler..Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη.!

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι ακουστικη κιθαρα εχεις?Ρωταω γτ αν εχεις μια της πλακας,οντως το blend ξεφευγει,αλλα αν εχεις μια καλη θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο κ να το παρεις.Εξαλλου,μπορεις να το μεταφερεις κ στην επομενη σου κιθαρα.

 

Αλλοι εχουν βρει πολυ καλο το απλο rare earth,το οποιο ειναι στην τιμη που ψαχνεις αλλα εμενα δε μου κανει (ειναι το ιδιο με το blend χωρις το μικροφωνο)

 

http://www.thomann.de/gr/fishman_rareearth_westernpickup.htm

http://www.thomann.de/gr/fishman_rareearth.htm

 

ΥΓ.Δεν ειμαι αντιπροσωπος της Fishman,απλα δεν ξερω αλλα.Ο Brain καποια στιγμη ειχε γραψει για ενα πολυ καλο διαφορετικο συστημα στην ιδια κατηγορια τιμης με το blend,ομως δεν μπορω να βρω το ποστ του.Αν σε ενδιαφερει ψαξε τις δημοσιευσεις του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κιθάρα είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό όργανο χειροποίητο(θα κάνω άλλο post για το καινούργιο μου απόκτημα)!Αλλά δεν της εχω βαλει ακομα καποιο σύστημα!Έχω ακούσει για to bluestick της Schertler!Έχει κανένας γνώμη για την εταιρεία αυτη?

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου