LPF~freQ Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 ...βασικά κατα τύχη το πέτυχα! www.apiaudio.com/ Μόλις μπείτε στο site εμφανίζεται μια photo μιας Legacy console. Πατήστε πάνω στο link: See construction photos... :P I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 LOL! Για μια στιγμή ένιωσα ότι μας την πέσανε οι εξωγήινοι! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Πλάκα μας κάνουν???? www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Τι μας κάνεις βραδιάτικα ρε παιδάκι μου. ::) Αnyway αν θέλετε να ακούσετε Api κονσόλα βάλτε Van Halen το πρώτο ή Ιron Maiden Live After Death. 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την εντυπωση παντως οτι οι Maiden απο τοτε με τετοιες μιξαρουν τα live τους........ Δειτε τα εξτρα του Death on the road και θα δειτε....... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Εμάνα πάντως μου κάνει λίγο υπερβολή... την σήμερον ημέρα... I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Για μίξαρε καμιά συμφωνική ορχήστρα και τα ξαναλέμε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Για μίξαρε καμιά συμφωνική ορχήστρα και τα ξαναλέμε... Σε ακούω σίγουρο. Ήσουν μπροστά σε ηχογράφηση συμφωνικής? Εμένα δεν μου έχει τύχη και σίγουρα θα μου προκαλούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Xμμμ... ήμουν ο ίδιος σε ηχογράφηση συμφωνικής! Σαν μέλος της, και επίσης παλιότερα σαν μέλος χορωδίας... εννοείται ότι δεν ήταν αυτό το μεγαθήριο της API βέβαια αλλά από ότι θυμάμαι, χρειάζονται πολλά κανάλια. Όχι για το κάθε όργανο βέβαια αλλά για τον συγκεκριμένο χώρο του εκάστοτε συνόλου. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Όντως χρειάζονται πολλά κανάλια... Λέμε τώρα... αν ηχογραφείς 60-70 σήματα μέχρι να βρείς το fader που ψάχνεις θέλεις δύο λεπτά! :o ;) I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση