Wind Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μόλις κυκοφόρησε μια πολύ ποιοτική συλλογή με ήχους για τα Yamaha Motif (ES,XS). Συνεργάστηκαν δύο έμπειροι μουσικοί ο ένας Ιταλός και ο άλλος Γάλλος ο γνωστός Joel Borg που διευθύνει το γαλλόφωνο Motif site http://pagesperso-orange.fr/moessieurs/ Η συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ http://www.alessandrolamuraglia.it/sounds.html Ο Joel έχει ήδη στείλει δύο videos στο youtube Ελπίζω να σας αρέσει! Γιάννης http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Τα έγχορδα είναι εξαιρετικά. Και απ' ότι είδα στο link μπορεί κάποις να αποκτήσει τη συλλογή μόνο με 25 euro. Όσοι έχετε motif μη διστάσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Νομιζω πως χρειαζεται καλυτερο τροπο παρουσιασης :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 samples ειναι ή μονο νεοι ηχοι με βαση τα rom?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Oπως λεει ο ανθρωπος στην αρχη, ειναι βασισμενη πανω στα roms του οργανου. Γι'αυτο και κοστολογειται μονο στα 25Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δυστηχώς απο τα βιντεάκια του YouTube δεν μπορεί να φανεί η ποιότητα των ήχων σε σχέση με αυτό που ήδη υπάρχει στο Μοτίφ. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Άκου τα demos που βρίσκονται στο link του Γιάννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Τα άκουσα , δεν μπορώ να πω οτί με εντυπωσιάζουν , αλλά για 25 ευρώ είναι μια χαρά. Δυστηχώς ψάχνω πιο soundtrack ήχους , πχ ενά αρκετά άγριο French Horn που σα δείγμα δεν υπάρχει στο Μοτίφ. Με βλέπω να τους σαμπλαρω μόνος μου. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα πάντως οι ήχοι μου άρεσαν. Ωστόσο η τιμή είναι 25 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ. Δηλαδή 29,75 ευρώ τελική. Επίσης έχω την εντύπωση πως αυτοί οι ήχοι δεν παρουσιάζονται τώρα αλλά έχουν κα'να εξάμηνο που ο Ιταλός τους έχει κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fanispap Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλοί ήχοι κρίνοντας από τα samples που υπάρχουν στο link που έδωσες (πράγματι αδικούνται στα βίντεο). Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αρτιότητα των ήχων παρόλο που οι δημιουργοί επέλεξαν να μη χρησιμοποιήσουν insert effects! Αυτό δείχνει πως με σωστό προγραμματισμό τα εφε είναι περιττά (τουλάχιστον στo Motif ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση