Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικο βιολί???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω παιδες!Μετα απο μια δεκαετία και στα στα ωδεία αποφάσισα να κανω το βήμα και να δωσω ενα πιο ηλεκτρικο ηχο...Λοιπόν,κοντολογίς,θελω να αρχισω να πειραματίζομαι σε συνδυασμό με εφφέ οπως overdrive,delay,choruw,wha,octaver κ.α.!Σκεφτομουν αρχικα να τοποθετησω πιεζο ή καποιο παρεμφερή συστημα στο ακουστικό μου οργανο,αλλά μαλλον ακυρωνεται διοτι με το feedback που θα εχω φαντάζομαι θα αντιμετωπίσω προβλήματα!Οπότε μαλλον θα προβω σε αγορά ηλεκτρικού βιολιού.Το budget μου ειναι γυρω στα 500-600 αλλα δεν εχω ιδέα τι???!Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος στο φορουμ που να ασχολείται με ηλεκτρικο βιολι,αλλα θα ήμουν ευγνόμων σε οποιον μπορεί να με βοηθήσει!Ευχαριστώ :) :) :)

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχή δες αυτό το οποίο είναι λίγο γενικό αλλά καλό.

 

http://music.calarts.edu/~chung/gear/index.html

 

Μπορείς να πάρεις στα λεφτά που λες ή λίγο πιο πάνω ένα fender ή yamaha. Γενικά ό,τι σκεφτείς να πάρεις σε ηλεκτρικό δοκίμασε το πριν γιατί σε πολλά από αυτά αλλάζουν οι θέσεις .

 

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα καβαλάρη με piezo όπως της Baggs ή της Fishman και μαζί ένα καλό προενισχυτή ή ένα ακουστικό ενισχυτή ή ενισχυτή κιθάρας (με καλά καθαρά οπωσδήποτε, π.χ. για jazz κιθάρες) αν δεν μπορεις να δώσεις λεφτά για ένα AER ή Schertler.

 

Απλά είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιήσεις overdrive και distortion...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

κανα δυο φιλοι μου που παιζουν βιολι προτιμουν το ακουστικο με καποιο συστημα ηχου, παρα το ηλεκτρικο, γιατι ο ηχος ειναι πολυ καλυτερος. η κατασταση με το feedback βεβαια ειναι παρομοια με της ακουστικης κιθαρας, που σημαινει οτι distortion = προβληματα. γιατι δε δοκιμαζεις με το βιολι σου καποιο συστημα σε ενα μαγαζι, πριν πας σε ηλεκτρικο, το οποιο θα ειναι πιο ευκολη λυση για τον ηλεκτρικο ηχο, αλλα συμβιβασμος σε παιξιμο και ηχο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου