Προς το περιεχόμενο

dimarzio pickups


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλε μου! Τον έχω βάλει σε μία fat squier και είναι εξαιρετικός! Αν ψάχνεις για κλασσικό 80's distortion, θα σε καλύψει απόλυτα...

raco Dormiens Nunquam Tittilandus

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους εχει στανταρ η Les paul μου,πρεπει να σου πω πως για σολο κτλ ειναι παρα πολυ καλοι,(πανευκολα pinch harmonics κτλ) αλλα για pedaling 80's riffs κτλ δεν ειναι και οτι καλυτερο.Εχουν μια muddy αισθηση,δεν ειναι δηλαδη ιδιαιτερα σφιχτοι και δεν μπορουν να σου δωσουν ανετα αυτο το tight feeling που απαιτει ενα "old school" riff.

Σιγουρα θα σου προτεινα εναλλακτικα απο "επωνυμους"εναν JBeck S.Duncan(κλασσικα) η εναν Screamin'Demon(λιγοτερο γκαζι αλλα συνολικα εχει πιο γεματη αισθηση σε σχεση με τον JB,ασε που τον κατεβαζεις στο 2-3 και εχεις καθαρο αλλα και δυνατο ηχο για clean parts,δεν "σβηνει" δηλαδη οπως πολλοι αλλοι Humb.) η απο μη "επωνυμους" οτιδηποτε με 10-12 output και Alnico 5 bar magnet. ;)

Καλημερα.

 

http://www.axcessories.com/products.asp?cat=80 - Seymour Duncan's

 

http://store.guitarfetish.com/alfatpafbohu.html - GFS

5 long years

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαλε JEFF BECK.....τον εχω στην IBANEZ S QFM που εχω και πραγματικα σκοτωνει,απο γκαζια ειναι super πεντακαθαρος και απο αρμονικες και τα παντα....παρα πολυ καλος.... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου