Προς το περιεχόμενο

Tele partcaster φρεσκια απο Ebay


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

γεια χαρα στην δικτυακη παρεα. τωρα που βρηκα λιγο χρονο ειπα να κανω ενα γρηγορο review στην καινουργια partcaster tele που απεκτησα μεσω ebay πριν κανα δυο βδομαδες. βασικα η αγορα μιας tele ηταν στα σχεδια κυριολεκτικα.. χρονια, αλλα λιγο το οτι ειμαι αριστεροχειρας, λιγο το οτι παιζω πιο πολυ με σκαφος και ακουστικη και εχω ηδη μια strat και μια 335, λιγο το να παρεις κιθαρα χωρις να την δοκιμασεις πριν ...

 

..τελικα σκαει μια μερα ενα μυνημα απο superfunk, ο οποιος και την εχει εντοπισει στο ebay, buy now, σε 7-8 μερες εγινα με τελε..

 

μανικι warmoth (bird's eye maple, vintage tint), nitro finish, klyson tuners, σωμα alder, us custom guitars. ολα τα hardware ειναι fender, και οι μαγνητες neck fender texas special, bridge gfs fat body. τα ταστα ειναι jumbo, και το radius εχω την εντυπωση οτι ειναι 7,5. η συναρμολογηση εχει γινει μαλλον απο επαγγελματια γιατι εχει γινει πολυ καλη δουλεια..

 

γενικα περιμενα η κιθαρα να ειναι καλη (δεν εχω δει ποτε κακη warmoth), αλλα ηταν .. απλα απιστευτη! πραγματικα ΠΟΛΥ καλη τελε. απο playbility ειναι εκπληκτικη (βοηθαει και το πολυ σωστα κομμενο nut, οπως και το πολυ καλο setup του SF. πολυ γεματος ηχος, ιδιαιτερα ισορροπημενος σε ολες τις χορδες και σε καθε περιοχη της ταστιερας. με τους συγκεκριμενους μαγνητες η κιθαρα εχει αρκετο tele twang, αλλα εχει και κατι απο το versatility μιας strat. ο gfs μου ακουγεται αρκετα "γλυκος" ωστε να μην ξυριζει ακομα και σε fender πριμαριστους ενισχυτες.. γενικα μαλλον κατι ηξερε οποιος τους εβαλε σ αυτην την κιθαρα γιατι το οργανο κελαηδαει (και με ενισχυτη και χωρις - πολυ δυνατος ακουστικος ηχος). κλασικη περιπτωση καλου "ταιριασματος" κομματιων σε partcaster. οσο για το επταμισαρι radius ουτε που το καταλαβαινεις με τα jumbo ταστα (ουτως η αλλως δεν μου αρεσουν τα flat μανικια). εδω που τα λεμε, και στις 52 reissue που χω παιξει με τα vintage μικρα ταστα ολα συνηθιζονταν. αμα η κιθαρα λεει..

 

.. ενα μεγαλο ευχαριστω στον superfunk (και στο noiz!)- δε τυχαινει καθε μερα να σου βρισκουν μια τετοια εκπληκτικη κιθαρα (και σε τζαμπα τιμη: 350€ με τα μεταφορικα). μεχρι και τη συναρμολογηση μανικιου-σωματος εκανε, οπως και το setup..

 

και φυσικα χρωσταω clips, αλλα αυτη την εβδομαδα χρονος μηδεν. με πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η κιθαρα ειναι απιστευτη και αν δεν ηταν...κομουνιστικη.. ;D  δεν θα στην εδινα!!

 

υπερβαλεις λιγο στη συνεισφορα μου.... :)εγω το μονο που εκανα ηταν να βιδωσω το μανικι και να ρυθμισω τη γεφυρα,τους μαγνητες και το relief  (αφου ξερεις οτι μου αρεσουν αυτα τα κολπα... :)) η κιθαρα ηταν πολυ ωραια δεμενη απο την αρχη οποτε αλλος πρεπει να παρει τα ευσημα της συναρμολογησης της ;)

 

οσο για την ευρεση της ξερεις πολυ καλα οτι θεωρουσα απαραδεκτο ενας παικτης της κλασης σου να μην εχει τη σημαντικοτερη κιθαρα ολων των εποχων... ;D ;D οποτε το ειχα βαλει αμετι μουχαμετι να σου βρω μια τελε γνωριζοντας ποσο "αδικη" ειναι η κιθαροβιομηχανια με εσας τους αριστεροχειρες... ;D

 

για την τιμη ευχαριστησε το μαγκα που την πουλουσε και το λαθος listing που εκανε (warmouth αντι για το σωστο warmoth) & δεν την πηρανε χαμπαρι τα τσακαλια στο ebay... :) :) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευγε Alter!!! (η μηπως alDer...  ;):D )

 

super ευρημα! warmoth και USACG μαζι  ;)

 

sonic blue ειναι? σε καποιες φωτο φαινεται πιο "ασπρο" και σε αλλες βγαινει το γαλαζιο.

 

και ωραιο γυαλιστερο pickguard να φαινεται κι ο φωτογραφος  ;)

 

συγχαρητηρια και παλι (και στον ...προμηθευτη SF  ;))

 

ειμαι σιγουρος οτι "σκιζει και παει" το εργαλειο!...  ;D ;D ;D

 

 

ασχετο-> Hariλατρε, ξεσκιστηκα στα γελια με τα σκορδα σου!.....  :) :) :) :)

 

 

 

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η κιθαρα ειναι απιστευτη και αν δεν ηταν...κομουνιστικη.. ;D  δεν θα στην εδινα!!

 

 

E!

 

 

 

 

;D

 

Κουκλιτσα η κιθαρα..Πανω που ειπα πως θα μεινω με 3 κιθαρες, βλεπω τις τελε που φτιαχνετε ολοι και με τρωει ο κωλος μου...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιοτατη......και ειδικα σε αυτο το χρωμα, σε αυτη την τιμη........και για αριστεροχειρα........εκανες την τυχη σου.....Βεβαια......εχοντας tele .....και κοιτωντας το.......φοντο των φωτογραφιων σου ζηλευω περισσοτερο ενα zendrive που νομιζω πως ειδα  στην τελευταια φωτο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

βασικα το χρωμα ειναι daphne blue..

 

.. για το zendrive περιμενα κατι λιγοτερο απο δυο μηνες, καμμια σχεση με την αναμονη παλιοτερα. ειναι οντως εκπληκτικο πεταλι, αλλα θελει εντασεις για να τα δωσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ όμορφη, με γεια. Καλόπαιχτη. Δεν είμαι και πολύ των telecaster, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο, τουλάχιστον εμφανισιακά, με πείθει!!! Καλημέρα, να την χαίρεσαι!!!!

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου