nio16 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Μιας που λέτε για εργαλεία ... http://www.stewmac.com/shop/Tools/Jigs_and_fixtures/Erlewine_ShopStand.html ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ToneMeister Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο εργαλείο για σωστό setup είναι η προσωπική σου τριβή και μελέτη με το αντικείμενο. υπάρχουν άπειρες πηγές πάνω στο θέμα, και εν τέλει θα δεις ότι δε χρειάζεσαι κάποιο εξειδικευμένο εργαλείο για ένα αξιοπρεπές setup, ok δε θα είναι plek setup http://www.plek.com/ αλλά θα επιζήσεις! :) Ε = mc^2 = Fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Yameth και sf τι θα λέγατε να οργανώνατε ένα νοιζ-σεμινάριο για setup κιθάρας; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Yameth και sf τι θα λέγατε να οργανώνατε ένα νοιζ-σεμινάριο για setup κιθάρας; NAI!!! NAI!!!!! AYTO EINAI !!!! ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!! +10000000000000000000000000000000000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 ο οδηγός για το setup του sf είναι καλός αλλά αν υπήρχε και καμία φώτο θα βοηθούσε πολύ.αν μπορεί κανείς να ανεβάσει θα ήταν ευπρόσδεκτο από πολλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Να ρωτησω και εγω κατι για να μην ανοιγω αλλο θεμα... Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα allen για parker fly? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Πιστεύω πως μερικά αλενόβιδα, μικρό και κανονικό κατσαβίδι και κανά σφυρί για την ύστατη ώρα που θα σου σπάσει τα νεύρα η κιθάρα αρκούν. Για αργότερα και για πιο εξτρίμ καταστάστεις βλέπουμε (αν και θα απόφευγα να βάλω τόσο χέρι στην κιθάρα και να μην εμπιστευτώ κάποιον μάστορα). Όλα αυτά 5-6 € δεν κάνουν "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 να κανω και γω μια ερωτησουλα?εχω μια highway,με βαση τον οδηγο του σουπερφανκ και σε συνδιασμο με τα δικα μου γουστα την εχω σεταρι μια χαρα-για μενα παντα ,ετσι??-,αλλα οταν πηρα allen απο το χρωματοπωλειο,τα μικροτερα που βρηκα,δεν εκαναν!!!οποτε εκατσα με μια λιμα,και ετριψα ενα μεχρι που το εφερα στα μετρα των saddles.γιατι αυτο ομως???δεν θα πρεπε να εκαναν και τα απλα απτο χρωματοπωλειο?αλλιως,πο πμορω να βρω τοσο μικρα ωστε να χωρανε στα saddles μου? Προσοχή θέλει λιγο στα άλλεν, που για μία fender θα πρέπει να είναι σε ίντσες και όχι αυτά που βρίσκουμε στα περισσότερα μαγαζιά, που είναι σε mm. Γενικότερα, τα αμερικάνικα όργανα, φτιάχνονται με διαφορετικές προδιαγραφές μετρήσεων από τα ευρωπαικά, γιαπωνέζικα, κινέζικα κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος, που τα αλλεν της αμερικάνας fender, είναι διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιεί η squier. Με μία βόλτα στον Ρέππα, και γενικά στα μαγαζιά της Αθηνάς, θα βρείτε σετ και για τις δύο μετρήσεις. Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση